Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Πρωτάθλημα Β' ΕΠΣΚ, 6η αγ.: Δάφνη Πολυμύλου - Ελπίδες ΑΕΚ 0-0

Ισόπαλος χωρίς τέρματα τελείωσε ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΚ στον Πολύμυλο ανάμεσα στην τοπική Δάφνη και τις Ελπίδες της ΑΕΚ. Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι με τις Ελπίδες να έχουν μία ελαφρά υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ οι γηπεδούχοι επιστράτευσαν την δύναμη και τις βαθιές μπαλιές, χωρίς όμως να δημιουργούνται μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στα πρώτα εβδομήντα πέντε λεπτά. Στο τελευταίο τέταρτο το παιχνίδι "άναψε" καθώς οι δύο ομάδες πίεσαν για τη νίκη και τότε σημειώθηκαν και οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα.

Στο 75' ο Ματσαρίδης με σουτ από πλάγια δεξιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι των Ελπίδων. Στο 77' από φάουλ των γηπεδούχων και σύγχυση μπροστά στην εστία των Ελπίδων ο Μαλλίνης έπιασε δυνατό σουτ από τρία μέτρα αλλά ο Χλιαράς απέκρουσε θεαματικά εξ'επαφής σε κόρνερ. Στο 81' δυνατό σουτ του Π. Ζάμπακα μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι τού Πολυμύλου. Στο 84' απ'ευθείας χτύπημα κόρνερ του Τζέλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Πολυμύλου Σπυριδωνίδης. Στις καθυστερήσεις, νέα σύγχυση στα καρέ των Ελπίδων και ο Ματσαρίδης σούταρε στην κενή εστία αλλά ο Μπακόλας "ως από μηχανής θεός" απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας, κρατώντας το μηδέν.
ΔΑΦΝΗ ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ (Κατσούμπας): Πετ. Σπυριδωνίδης, Φιλίππου, Μαλλίνης, Κ. Ταϊγανίδης (40' Ψυχίδης), Τεντζίδης, Χαριτίδης, Α. Μελίδης, Μαυρουδής (54' Ματσαρίδης), Παν. Σπυριδωνίδης, Σεϊσόγλου, Φωτιάδης.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Μαλούτας): Χλιαράς, Μπακόλας, Χαϊντούτης, Τζήκας, Γκάργκας, Τζέλος, Ράπτης, Κυριακίδης, Ρέββας (65' Π. Ζάμπακας), Σταυριανουδάκης (80' Μαυρόπουλος), Γκουντιός (70' Παπαϊωάννου).
Διαιτητές: Κωτσίδης, Τσατσάνης, Δημητρίου.

http://aekozanis.gr/