Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Πρωτάθλημα Β' ΕΠΣΚ, 11η αγ.: Δαναοί Κοζάνης - Ελπίδες ΑΕΚ 2-2

Ισόπαλος με 2-2 έληξε ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής τού πρώτου γύρου της Β' ΕΠΣΚ ανάμεσα στους Δαναούς και τις Ελπίδες ΑΕΚ, μετά από ένα καλό παιχνίδι πού έγινε στο "πλαστικό¨ γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης κάτω από ψιλόβροχο.

Ο αγώνας έγινε Τετάρτη λόγω υποχρεώσεων των Δαναών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όταν είναι προγραμματισμένα τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής. Οι Δαναοί πού "καιγόταν" για τους βαθμούς έπαιξαν δυνατά και αποφασιστικά, ενώ από την άλλη πλευρά και οι Ελπίδες έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία κυρίως επιθετικά, με αποτέλεσμα να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι πού ικανοποίησε τούς θεατές. Το τελικό σκορ άφησε τούς Δαναούς στην ζώνη τού κινδύνου, ενώ οι Ελπίδες τελείωσαν τον πρώτο γύρο με μία ικανοποιητική συγκομιδή 4 νικών, 5 ισοπαλιών και 2 ηττών.

 

Στο 9' μπάσιμο και σούτ τού Πούλιου απέκρουσε δύσκολα ο Χλιαράς σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Γιαμπασάκο και ο Πούλιος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 15' οι Ελπίδες ισοφάρισαν σε 1-1 έπειτα από ωραίο μπάσιμο τού Χαϊντούτη από τα αριστερά και πάσα στον Δημήτρη Κυριακίδη πού με έξυπνο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 17' ο Χαρακόπος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά το πλασέ του απέκρουσε σωτήρια ο εξερχόμενος Χατζηγιαννάκης. Στο 53' ωραίο φαλτσαριστό φάουλ τού Γκαβογιάννη βρήκε τη συμβολή των δοκών τού Χλιαρά. Στο 75' οι Ελπίδες προηγήθηκαν με 1-2 όταν από προσπάθεια και σέντρα του Σταυριανουδάκη από τα δεξιά ο Δημήτρης Χαρακόπος με ωραίο άλμα πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα να βρεί το δοκάρι και μετά τα δίχτυα.

Στο 79' οι Δαναοί ισοφάρισαν σε 2-2 όταν ο Γκαβογιάννης εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία τριών αμυντικών των Ελπίδων και πλάσαρε τον Χλιαρά από κοντά. Στο 82' βαθιά σέντρα τού Πούλιου και διαγώνια κεφαλιά του Πατούση πέρασε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι των Ελπίδων. Με τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε ο Πούλιος των Δαναών για απρεπή συμπεριφορά προς τον διαιτητή.

ΔΑΝΑΟΙ (Ταραμάνης): Χατζηγιαννάκης, Ζώτος, Λ. Βρόϊκος, Σπάρης, Καραμάρκος, Γιαμπασάκος, Γαλέτσας, Κεντεποζίδης (60' Πατούσης), Μιχαηλίδης (75' Τοζιόπουλος), Πούλιος, Αμοιρόπουλος (18' λ.τ. Γκαβογιάννης).

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Μαλούτας): Χλιαράς, Τζήκας (75' Ντούκα), Μαυρόπουλος (46' Σταυριανουδάκης), Χαϊντούτης, Γκάργκας, Τζέλος, Ράπτης, Ζάμπακας, Ρέββας (85' Παπαϊωάννου), Χαρακόπος, Κυριακίδης. Διαιτητές: Καραποναρλίδης, Δραγώγιας, Παυλέρου.

http://aekozanis.gr/