Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Πανηγυρίζει το Βατερό

Πανηγυρίζει το Βατερό

Ο Εθνικός Βατερού είναι ο νέος κυπελλούχος Κοζάνης, νικώντας 2-1 στο φινάλε της αναμέτρησης την Πρόοδο Κομνηνών, σε ένα άκρως συναρπαστικό ματς.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις και τις δύο ομάδες να προσέχουν τις άμυνές τους, ώστε να μην δεχθούν γκολ.
Καλύτερο το δεύτερο μέρος, με τον Εθνικό να δείχνει τις προθέσεις του από το 47' λεπτό, με τον Κιβρακίδη να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του (1-0).
Η Πρόοδος δεν εγκατέλειψε, ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε αρκετά και έφερε καρπούς στο 77'με τέρμα που πέτυχε ο Αρσενίδης (1-1).
Όλοι περίμεναν πως ο αγώνας θα πάει σε παράταση, αλλά ο Σόφογλου που μόλις είχε μπει στο ματς απέδειξε πως το παιχνίδι τελειώνει με το σφύριγμα της λήξης, αφού στο 90' χάρισε τη νίκη με 2-1 στον Εθνικό.

 

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
9' Σουτ του Αδαμίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
12' Απ' ευθείας εκτέλεση φαουλ από τον Μετικάνο, ο Κυπτσίδης έδειωξε με δυσκολία.
20' Ο Ζηνόβιος στόπαρε άψογα, επιχείρησε το σουτ, αλλά ήταν άστοχο.
47' Λάθος μεταβίβαση από ποδοσφαιριστή των Κομνηνών, ο Ζηνόβιος τροφοδότησε τον Κιβρακίδη στον κενό χώρο και με εύστοχο σουτ έδωσε το πρωβάδισμα στην ομάδα του (1-0).
70' Σουτ του Βαρυτιμίδη πάνω από τα δοκάρια του Κυπτσίδη.
77' εκτέλεση κορνερ από τα δεξιά για τα Κομνηνά, δεν μπόρεσαν να απομακρίνουν οι αμυντικοί του Βατερού και από ευνοική θέση δεν δυσκολεύτηκε ο Αρσενίδης να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ζηνόβιου (1-1).
83' Τυχερό το Βατερό σε αυτήν τη φάση διαρκείας στην εστία του, όταν ο Αναγνώστου πλάσαρε σε κενή εστία, πρόλαβε ο Σαριόγλου και απομάκρυνε, η μπάλα στα πόδια του Αραμανίδη, το σουτ βρήκε σε σώματα.
90' Λύτρωση για τον Εθνικό Βατερού, όταν μετά από σέντρα στην περιοχή ο Σόφογλου ανενόχλητος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυπτσίδη (2-1).
Άριστη η διαιτησία από τους: Πλιάκης, Τσαμπάζης, Κουτσιακουτσίδης. 4ος Κοεμτσίδης.

Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Ζηνόβιος, Αποστολίδης, Συμελίδης, Φωτιάδης, Σαριόγλου, Γκοντοβάς (80' Σοφόγλου), Κιβρακλιδης, Μετικάνος, ΖηνόβιοςΝ., Νάνος (45' Βαρυτημίδης), Τσιόνης.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ: Κυπτσίδης, Μαργαρίτωφ, Συμεωνίδης, Αρσενίδης, Ιωαννίδης, Αδαμίδης, Λαζάρωφ (Πεινίδης), Μπουράκης, Λυκόπουλος (45' Κων/νίδης), Αραμαδανίδης, Γιαννακίδης (65' Αναγνώστου).

Πηγή: http://vatolakkiotis.blogspot.com/