Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ Η ΚΟΖΑΝΗ

ΚΟΖΑΝΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-1 Χάρη σε γκολ του Ρουμάνου, Αλεξάντερ Γκούντα, η Αναγέννηση Γιαννιτσών «άλωσε» την έδρα της Κοζάνης με 1-0 και συνεχίζει να ελπίζει σε πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα, ενώ οι ερυθρόλευκοι έχασαν πολύτιμο έδαφος.

Μια νέα αρχή μετά την εντός έδρας συντριβή από τον Φωκικό έκανε η ομάδα της Πέλλας, που έπαιξε όσο χρειάστηκε, παίρνοντας μια «επαγγελματική» νίκη στην έδρα της σκληροτράχηλης Κοζάνης. Το τέρμα που έκανε την διαφορά πέτυχε ο Ρουμάνος Αλεξάντερ Γκούντα (όπως και στο τρίποντο με τους Πόντιους Κατερίνης) μόλις στο 6΄ με σουτ από το ύψος της περιοχής. Από την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη πλην του σκόρερ ξεχώρισαν και οι Πεχλιβανίδης, Κακαζούκης και Ν. Ιορδανίδης, ενώ από τους γηπεδούχους διακριθέντες ήταν οι Χριστοφορίδης, Μικρτσιάν, Πάλλας και Γκόβας.

Η πρώτη ευκαιρία καταγράφηκε στο 3΄, με το σουτ

του Κουτρογιάννη να περνά άουτ, ενώ μετά το 0-1 των κυανόλευκων (6΄), στο 12΄, η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου ζήτησε γκολ, υποστηρίζοντας ότι ο Κελπέκης «μάζεψε» την μπάλα μέσα από την γραμμή, στο φάουλ του Γκόβα. Στο 26΄ το φάουλ του Ανδρέα Γκόβα πέρασε λίγο άουτ και στο 35΄ ο Στεφανίδης βρήκε με το κεφάλι τον Γκούντα, ο οποίος σούταρε στον Βούρα.

 

Πήρε Λάλο-Χαματάι

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον νεαρό Παντελίδη (ντεμπούτο ως βασικός για τα Γιαννιτσά) να σουτάρει άουτ στο 60΄. Ακολούθησε ένα «νεκρό» εικοσάλεπτο και στο 80΄ ο νεαρός Γκαραβέλης, που αντικατέστησε τον Βούρα, έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Ιορδάνη Πεχλιβανίδη. Ο διαιτητής Τερετίδης (Καβάλας) «κιτρίνισε» τους Αραμπατζή και Νίκο Ιορδανίδη. Εξάλλου, οι Κοζανίτες «έκλεισαν» τις δυο πρώτες μεταγραφές, αφού συμφώνησαν με τον έμπειρο αμυντικό, Θωμά Λάλο και τον 20χρονο Αλβανό επιθετικό, Σκέρντι Χαματάι, που έπαιζαν στα Γρεβενά Αεράτα. Ο πρώτος έχει ξαναπαίξει στους ερυθρόλευκους, όπως και στον Αγροτικό Αστέρα.

ΚΟΖΑΝΗ: Βούρας(76΄ Γκαραβέλης), Τρίψας, Τραυλός, Δάντσης, Μικρτσιάν, Ζήφκας (73΄ Κωνσταντάρας), Χριστοφορίδης, Πάλλας, Τοπούζης, Γκόβας, Μπάκανος (73΄ Παπαδόπουλος Κ.).

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Κελπέκης, Κουτρογιάννης, Πεχλιβανίδης, Αραμπατζής, Ιορδανίδης Ν., Καρασαλίδης, Χασάνογλου, Παντελίδης (61΄ Ιορδανίδης Γ.), Κακαζούκης (85΄ Μπρέγκου), Γκούντα, Στεφανίδης (75΄ Λαμπρογεώργος).