Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Μεγαλη Προκριση Για Τον Εορδαϊκο Με Γκολαρα Χιτζιδη- 20.000 Το Πριμ

Όλοι περίμεναν ότι το χθεσινό παιχνίδι του Εορδαϊκού με την Καλλιθέα θα οδηγηθεί στην παράταση, μια και οι φάσεις μέχρι το 62ο ήταν… ανύπαρκτες. Όμως ο Χιντζίδης για τους «λιγνιτωρύχους» εξαπέλυσε έναν… κεραυνό κι ο Αθανασόπουλος δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Η μπάλα… καρφώθηκε στο δεξί «παραθυράκι» του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και οι οπαδοί του Εορδαϊκού (όσοι πρόλαβαν να το δουν) πανηγύρισαν έξαλλα.

Το πρώτο ημίχρονο στην Πτολεμαΐδα .....

δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο. Αντίθετα στο δεύτερο ο Μαρουκάκης για τους φιλοξενούμενους αστόχησε δύο φορές για να ισοφαρίσει. Στο 72ο έχασε γκολ σε εξ επαφής κεφαλιά (άουτ) και το ίδιο έπραξε δύο λεπτά αργότερα (σουτ).

 

Αφιερωμένο στον πρόεδρο

Ο κόουτς του Εορδαϊκού, Σωτήρης Αντωνίου, μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση λέγοντας ότι «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και στον πρόεδρό μας. Χωρίς αυτόν η ομάδα δε θα κατέβαινε στο πρωτάθλημα». Από την πλευρά του ο προπονητής της Καλλιθέας, Στάθης Σταθόπουλος είπε ότι «ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να προκριθούμε».

 

 

Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου αποθεώθηκαν από τους 1200 περίπου φιλάθλους των Λιγνιτωρύχων που βρέθηκαν στο γήπεδο, με τον άμεσο συνεργάτη του Σάββα Λιάμη, Μάρκο Μουστάκα να δίνει πριμ πρόκρισης στην ομάδα, ύψους 20.000 ευρώ

 

 

 

 

Ο Τίκας (Καρδίτσας) παρατήρησε με κίτρινες κάρτες τους Στεργιόπουλο, Χιντζίδη, Μπανούση, Τσιανάκα και Κατσαρός, ενώ όταν σφύριξε τη λήξη του αγώνα, οι 1.500 οπαδοί του Εορδαϊκού πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση στην επόμενη φάση, μια και θα βρουν στο δρόμο τους τον ΠΑΟΚ. Επίσης οι παίκτες μοιράστηκαν και πριμ νίκης.

 

 

 

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Κριτσιωτάκης (78ο Κάλφας), Χιντζίδης (λ.τ. 67ο Ταφαρλής), Κουρούπης (31ο Στεργιόπουλος), Καραμπατζάκης, Τσιανάκας, Δεληζήσης, Κουτσουρές, Τομαράς, Προβίδας, Μπανούσης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Αθανασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Τσορμπατζάκης, Κουτρουμπής, Ηρακλής, Τεγούσης, Κατσαρός, Καλτσάς (78ο Παπαναστασίου), Μαρουκάκης, Καραδήμος (78ο Πλατέλας), Μασάδο.