Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Μεγάλη νίκη και κορυφή για τη Γαλατινή

Πεντάβρυσος- Γαλατινή 1-2

Την πρώτη εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε Πεντάβρυσος, η οποία μετά τις εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας με την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας παρότι προηγήθηκε στο σκορ (1-0), τελικά δεν κατάφερε να πάρει ούτε και τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρησή της με την Γαλατινή, χάνοντας με σκορ 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Σαμαρά παίζοντας έξυπνα...

χτύπησαν στο  87’ όταν κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο τέρμα τους, κάνοντας παράλληλα την ανατροπή (από 1-0 σε 1-2), σημειώνοντας μάλιστα το πρώτο τους τρίποντο εκτός έδρας.

 

Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά χωρίς πολλές φάσεις και ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν περισσότερο απειλητικοί και επικίνδυνοι στις ευκαιρίες τους και θα μπορούσαν δύο φορές να προηγηθούν στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 17ο από θέση τετ α τετ ο Καραμιχάλης σουτάρει άουτ, ενώ στο 35ο ο ίδιος παίκτης σούταρε εξ’ επαφής και απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος. Νωρίτερα (30ο) οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Νικολάου η κεφαλιά του οποίου έφυγε μόλις άουτ.

Στο 54ο οι ’’κυανόλευκοι’’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ιωσηφίδη (1-0), ωστόσο, όμως, το γκολ δεν πρόλαβαν να το πανηγυρίσουν αφού δύο λεπτά αργότερα (56ο) ο Τσαφής εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας κατάφερε και ισοφάρισε (1-1).

Στη συνέχεια οι δυο ομάδες αναζήτησαν κάποιο γκολ, πλην όμως οι προσπάθειές τους ήταν ημιτελείς, χωρίς να δημιουργηθεί κάποια σημαντική ευκαιρία. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν τρία λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης (87ο) να πετύχουν το νικητήριο τέρμα τους με προβολή του Τσαφή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

 

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Θεολόγου (ΣΔ Πέλλας)

 

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ : Παπαδόπουλος, Τζιβάρας, Μπορόζης, Λαδάς, Κων/νίδης (80ο Γρηγοριάδης Σ.), Τοπαλίδης, Νικολάου (56ο Κυρκόπουλος), Ιωσηφίδης, Αντωνιάδης, Γρηγοριάδης Γ., Βασιλειάδης (70ο Αμπαρτζής)

 

ΓΑΛΑΤΙΝΗ : Χατζής, Σταυρίδης, Κιουλτζής, Τσιόρκας, Γκαραγκούνης, Μαντζιώρας, Τσιούρκας, Ηλίας, Καραμιχάλης, Παπαρίζος, Τσαφής.