Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ - Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ 1 - 0

Ύστερα απο ένα αμφίρροπο εξ αναβολής αγώνα της Α' κατηγορίας που είχε δραματική εξέλιξη , ο Μακεδονικος Φούφα πήρε δύσκολη νίκη 1 -0 κόντρα στην σκληροτράχηλη Ελίμεια.

Σε "βαρύ" αγωνιστικό χώρο , έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι , όπου και οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν και είχαν ευκαιρίες για νίκη, τελικά την πήρε ο Μακεδονικός ένα λεπτό πρίν το τέλος. Στο 10' σέντρα του Μούκα το σούτ του Ματσιγγάρη έφυγε άουτ, στο 16' κάθετη μπαλιά του Τσατσόπουλου για τον Τσίγγανα, που μέσα απο την περιοχή, σούταρε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, το φάουλ του Στεφανίδη πέρασε δίπλα απο το δοκάρι, στο 27' ο Σιδηρόπουλος έχασε την ευκαιρία. Στο 38' φάουλ του Κοτσαφίλιου, ο Πανάκης με κεφαλιά άουτ. Στο 44' μετά απο σέντρα του Μανώλα, υποδειχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Τσίγγανας, υπό τις διαμαρτηρίες των φιλοξενούμενων. Στο 48' μετά απο φάουλ του Στεφανίδη, η κεφαλιά του Χάιτα πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα συνδέθηκαν Χατελάρι και Περικλής Παπαδόπουλος και ο τελευταίος έπιασε σούτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 58' ο Χατζηρούμπης <<έστρωσε>> στον Τσίγγανα, που σούταρε πάνω στον Κοτσαφίλιο και απομάκρυνε ο τερματοφύλακας, στο 64' φάουλ του Μούκα έφυγε πάνω απο τα δοκάρια. Στο 82' μετά απο κόρνερ του Στεφανίδη, ο Πανάκης είχε κεφαλιά άουτ, στην αντεπίθεση ο Χατζηρούμπης σούταρε κι έδιωξε ο Σακαρίδης. Στο 84' ο Παρτάλης είχε καλό σούτ άουτ, τέλος στο 89' σύγχυση στην περιοχή, ο Στεφανίδης σούταρε, η μπάλα βρήκε στο χερι του Ματσιγγάρη (με γυρισμένη πλάτη) και στη συνέχεια ο Μούρας έκανε το 1 - 0 υπο τις διαμαρτυρίες των παιχτών της Ελίμειας.

ΦΟΥΦΑΣ: Σακαρίδης, Στεφανίδης, Πολυχρονίδης (70' Παρτάλης), Πανάκης, Κοτσαφίλιος, Ματσίγγαρης, Σίμήτος, Μούτας, Χάιτας (50' Θ. Ιτσκος), Μούκας (73' Ξινάδας), Σιδηρόπουλος.

ΕΛΙΜΕΙΑ: Τραπεζανλίδης, Νάνος, Αλιατίδης, Γιαπράκας, Μανώλας, Τσιόρκας, Χατελάρι, Παπαδόπουλος, Τσίγγανας (61' Μανιάκας), Χατζηρούμπης, Τσατσόπουλος (40' Βάσσος - 80' λ.τ. Σιδέρης).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πανυτσίδης, Καροποναρλίδης, Σύκος.