Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Μακεδονικη δυναμη Δελτίο τυπου Νο 2

ME 9 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

tsiftis g

 Στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 28 – 29 Ιανουαρίου 2012  οι 11 αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης μαζί με άλλους 205 από 47 συλλόγους, εκεί όπου έλαβε χώρα το πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων.

 Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και όλοι μόνο καλό λόγο είχαν να πουν για την άρτια διεξαγωγή του αλλά και για την πρωτοποριακή ηλεκτρονική κλήρωση που εφαρμόστηκε. Το αγωνιστικό επίπεδο όλων των κατηγοριών ήταν υψηλό και αυτό πρόσφερε θέαμα στους παρευρισκόμενους, όπως υπόσχεται και πολλά για το μέλλον του Ελληνικού Ταεκβοντό.

 Και οι έντεκα (11) αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και όλοι τους επιθυμούσαν και διεκδικούσαν μία θέση στο βάθρο. Τα πήγαν περίφημα και τελικά απέσπασαν συνολικά εννέα μετάλλια, 5 χρυσά και 4 χάλκινα ˙ πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία των ανδρών οι αθλητές Μεχτερίδης Στέλιος και Χασιώτης Θοδωρής κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο μετά από δύο νικηφόρους αγώνες ενώ ο Διάφας Αργύρης και ο Τζέλλος Κλεάνθης κρέμασαν στο στήθος τους το χάλκινα μετάλλιο, κάνοντας πολύ καλή προσπάθεια.

 Στην κατηγορία των εφήβων τώρα, η ομάδα της Μακεδονικής Δύναμης τα πήγε εξίσου καλά αφού οι Γρίβας Γιώργος και Τσιφτσής Γιώργος ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η μοναδική νεανίδα της αποστολής, η Τσαβδαρίδου Ελισάβετ, έδωσε πολύ καλούς αγώνες και κατάφερε να κερδίσει την τρίτη θέση με το χάλκινο μετάλλιο. Μία θέση στην τριάδα και χάλκινο μετάλλιο απέσπασαν επίσης οι αθλητές Τεληκωστόγλου Αποστόλης και Φίσκας Θέμης οι οποίοι έδωσαν επίσης τον καλύτερό τους εαυτό.  

 Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να συγχαρεί, τους αθλητές για την κατάκτηση των μεταλλίων και όλους για την προσπάθειά τους.