Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Λυτρώνεται ο Εορδαϊκός!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΛΙΑΜΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΗΣ!

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στον Εορδαϊκό τις τελευταίες ώρες, αφού προέκυψε αχτίδα φωτός και όλα δείχνουν ότι θα αποφευχθεί η διάλυση. «Μεσσίας» θα είναι ο Σάββας Λιάμης, που θα αναλάβει την προεδρία, ....

ενώ είναι κοντά σε συμφωνία με τον προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου, αλλά και δέκα παίκτες!

 

 

Τέλος στην αβεβαιότητα των τελευταίων τριών μηνών για τους «λιγνιτωρύχους» είναι έτοιμος να βάλει ο ισχυρός άνδρας του Περδίκκα, Σάββας Λιάμης. Ο έμπειρος παράγοντας, βλέποντας ότι η ομάδα της Πτολεμαΐδας βρισκόταν στα πρόθυρα της διάλυσης, βγήκε δυναμικά μπροστά, κάνοντας το μεγάλο βήμα και υποκύπτοντας στις πιέσεις του κόσμου όλο αυτό το διάστημα.

Ο Λιάμης θα αναλάβει την προεδρία, έχοντας την υποστήριξη του συνεργάτη στην πρώην ομάδα του, Μάρκου Μουστάκα, ενώ την προσπάθεια θα ενισχύσουν οικονομικά τοπικοί παράγοντες (οι κ.κ. Ξινός και Μπίκος δεσμεύτηκαν να διαθέσουν από 20.000 ευρώ), αλλά και του Δήμου. Άλλωστε, ο Δήμαρχος της πόλης, Γρηγόρης Τσιούμαρης, που δέχτηκε στο γραφείο του τον Σάββα Λιάμη και τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Δημοσθένη Γρηγοριάδη, ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει όσο μπορεί την προσπάθεια.

Πιάνουν δουλειά

Οι πρώτες κινήσεις για το νέο «αφεντικό» του Εορδαϊκού, που διαδέχεται τον Κώστα Φλωρίνη, αφορούν το «κλείσιμο» προπονητή και παικτών, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η προετοιμασία (δεν αποκλείεται να συμβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας). Για την τεχνική ηγεσία ακλόνητο φαβορί είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός πρώην τεχνικός της Καλλονής, Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως παίκτης στους «λιγνιτωρύχους» παλιότερα.

Επίσης, γενικός αρχηγός θα αναλάβει ένας άλλος παλαίμαχος της ομάδας, ο Νίκος Κατακαλίδης, που μέχρι πρότινος προπονούσε τον Περδίκκα, ομάδα από την οποία θεωρούνται «κλεισμένοι» έξι παίκτες και συγκεκριμένα οι Συμεωνίδης (έχει παίξει και στην Κοζάνη), Μπάμπαρης (με θητεία σε Κασσάνδρα και Φλώρινα), Κίλης (πρώην της Κοζάνης), Μπουράκης, Παπαγαθονίκου και Τσιντός.

Παράλληλα, στην ομάδα της Πτολεμαϊδας, που αναζητά τερματοφύλακες και έμπειρους παίκτες, θα παραμείνουν από τον περσινό «κορμό» οι Στράτος Καραμπατζάκης, Κώστας Κουλίδης, Χρήστος Σερσέμης και Άγγελος Μπίκος. «Αν δεν αναλαμβάναμε, η ομάδα θα διαλυόταν!» είναι η ρεαλιστική προσέγγιση του Σάββα Λιάμη, που τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσει αρκετές συμφωνίες.