Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Κωπηλασία. Τα πληρώματα των Γιαζιτζίδου/Τσιάβου και Τζιάλλα/Χρήστου βρίσκονται ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η... ετικέτα του φαβορί είναι ορισμένες φορές βαριά. Πόσο μάλλον για τους Έλληνες αθλητές. Στην κωπηλασία πάλι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Το αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που ξεκινάει την Κυριακή (31/10) στη λίμνη Καραπίρο της Νέας Ζηλανδίας περιλαμβάνει γνώριμα ονόματα. ....

Σύμφωνα με την παγκόσμια ομοσπονδία ο Γιώργος Τζιάλλας και ο Γιάννης Χρήστου μπορούν να μπουν "σφήνα" στα πληρώματα της Μεγάλης Βρετανίας και της Νέας Ζηλανδίας στη δίκωπο άνευ.

"Οι Έλληνες Γεώργιος Τζιάλλας και Ιωάννης Χρήστου έχουν κερδίσει τη θέση τους (σ.σ. στην ομάδα) νικώντας τα αδέρφια Γκουντούλα, οι οποίοι κατέκτησαν την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο του 2009", αναφέρει το κείμενο.

Το απόλυτο φαβορί στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών είναι η Χριστίνα Γιαζιτζίδου και η Αλεξάνδρα Τσιάβου με βασικές αντιπάλους τις Αυστραλές νικήτριες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Άλις ΜακΝαμάρα και Χάνα Έβερι-Χολ.

Συγκεκριμένα το κείμενο αναφέρει "οι περσινές παγκόσμιες πρωταθλήτριες, η Χριστίνα Γιαζιτζίδου και η Αλεξάνδρα Τσιάβου από την Ελλάδα πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν αγωνιζόμενες σε διαφορετικές βάρκες, αλλά όταν ένωσαν τις δυνάμεις τους τον προηγούμενο μήνα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, νίκησαν και αρκετά άνετα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούν οι Αυστραλές Άλις ΜακΝαμάρα και Χάνα Έβερι-Χολ".