Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σε μια πολύ όμορφη στην αίθουσα στο Νομαρχιακού συμβουλίου  της παλιάς νομαρχίας, η ομάδα της Κοζάνης έκοψε την περασμένη Παρασκευή τη πίτα της για τη νέα χρονιά

Το παρών έδωσαν οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ Νομού Κοζάνης Πάρης Κουκουλόπουλος και Ιωάννης Βλατής, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας καθώς και οι αντινομάρχες Κοζάνης Ιωάννης Σόκουτης και Αθανάσιος Κοσματόπουλος. Επίσης το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης Χρήστος Σάββας και ο νομαρχιακός σύμβουλος και πρόεδρος των παλαιμάχων Κυριάκος Μιχαηλίδης.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στις δηλώσεις τους τόνισαν ότι η Κοζάνη αποτελεί τιμή για την πόλη και πρέπει να την στηρίξουν με όποιο τρόπο μπορούν και αυτό προτίθενται να κάνουν.

Ο πρόεδρος της Κοζάνης...

έδωσε συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα για την πολύ καλή πορεία παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν και τόνισε ότι η διοίκηση θα κάνει ότι μπορεί για να είναι και αυτή εντάξει απέναντι τους. Ζήτησε επίσης τη βοήθεια των φορέων αφού όπως τόνισε οι δυνάμεις της διοίκησης είναι λίγο πολύ γνωστή.

 

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο Λάζαρος Μαλούτας, Ιωάννης Σόκουτης και Αθανάσιος Κοσματόπουλος ο οποίος έχει διατελέσει και μέλος στο Δ.Σ. της ομάδας.

Κόπηκαν 2 πίτες μια για τους παράγοντες και μια για το ποδοσφαιρικό τμήμα.