Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Κοζάνη 2004 - Μ. Αλ. Χαραυγής 0-0 1η Αγωνιστική11/09/2011

Ισόπαλο το ντέρμπι των νεοφώτιστων. Μπορούσε ακόμα και τη νίκη η Κοζάνη 2004.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ των δύο νεοφώτιστων στην Α΄ κατηγορία Κοζάνης 2004 και Χαραυγής.
Οι νεαροί κατά συντριπτική πλειοψηφία παίκτες του Στέφανου Γκουρτσούλη με την πολύ καλή εμφάνιση τους στο παρθενικό παιχνίδι τους στην Α΄ κατηγορία έδειξαν οτι θα είναι πολύ σκληρό καρύδι στο πρωτάθλημα και δεν είναι η ομάδα που μπορεί να την υποτιμήσει κανείς.

Οι γηπεδούχοι παρά την απειρία τους έδειξαν ότι πατάνε γερά στα πόδια τους και μπορούν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις δυσκολίες ενός αγώνα. Οι παίκτες της Κοζάνης 2004 διαισθανόμενοι την κρισιμότητα του αγώνα τα έδωσαν όλα ,είχαν πολύ καλή απόδοση η οποία όμως δεν ήταν αρκετή να τους δώσει την νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν με τη σειρά τους ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα , που θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και θα κυνηγήσει ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές είναι δίκαιο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στα πρώτα λεπτά πιο δυνατά , δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα . Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν κι έχασαν κι αυτοί με τη σειρά τους ευκαιρίες για να προηγηθούν.
Στο Β΄ ημίχρονο η Κοζάνη 2004 ήταν ελαφρώς καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει την νίκη στο 83΄ άλλα πρώτα ο τερματοφύλακας και μετά το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησαν το σουτ του Ζιαζιά.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 3΄σουτ του Ευαγγελόπουλου μέσα από την περιοχή Διώχνει ωραία ο Τακίδης Δ.
Στο 16΄Ο Χατζιαβερίδης Ν θα πιάσει δυνατό σουτ ο Χωλόπουλος θα διώξει , νέο σουτ του Τακίδη μπλοκάρει ο Γιαννάδης.
Στο 20΄σέντρα του Τακίδη μέσα στη περιοχή , πλασέ του Χατζιαβερίδη Ν . κοντράρει στον Γκουλιαβέρα και κόρνερ.
Στο 35΄ο Ποτουγλίδης προλαβαίνει την έξοδο του Γιαννάδη αλλά πλασάρει άουτ.
Στο 42΄ο Γκουσγκούνης θα δώσει στον Ζιαζιά , αυτός θα πιάσει το σουτ από καλό σημείο αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ
Στο Β΄ ημίχρονο η Κοζάνη 2004 πιέζει αρκετά αλλά δεν καταφέρνει να σημειώσει γκολ...
Στο 47΄ο Χωλόπουλος σέντρα , μόνος ο Νούσιας απέναντι από τον Τακίδη , πλασάρει αδύναμα κι ο τερματοφύλακας της Χαραυγής μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 52΄επικίνδυνο φάουλ του Χωλόπουλου διώχνει με γροθιές ο Τακίδης.
Στο 65΄ωραία προσπάθεια του Τακίδη θα σπάσει τη μπάλα στη μικρή περιοχή , αλλά ο Γιαννάδης με μπλουζόν θα προλάβει και θα μπλοκάρει τη μπάλα. Κι ενώ η φάση δείχνει να τελειώνει και ο τερματοφύλακας της Κοζάνης 2004 είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι μέσα από τη μικρή περιοχή ο Χατζιαβερίδης Ε. θα πέσει με φόρα επάνω του θα τον τραυματίσει , χωρίς όμως ο διαιτητής να υποδείξει τίποτα!!!!!! το σχετικό video
Στο 70΄Σουτ Χωλόπουλου η μπάλα κοντράρει σε πόδια αμυντικών, νέο σουτ Μπούκου λίγο έξω.
Στο 82΄ σέντρα Ευαγγελόπουλου από δεξιά, στα όρια της μεγάλης περιοχής , ο Ζιαζιάς θα πιάσει το σουτ, ο Τακίδης θα αποκρούσει η μπάλα θα βρει και το οριζόντιο δοκάρι και θα περάσει κόρνερ.
Στο 92΄κόρνερ του Χωλόπουλου αδράνεια αμυντικών αλλά κι επιθετικών που δεν μπορούν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα

Κοζάνη 2004 (Γκουρτσούλης): Γιαννάδης, Νούσιας, Γκουζγκούνης, Γκουλιαβέρας, Μυλωνάς, Χωλόπουλος, Μπούκος, Κυπίρτογλου, Ζιαζιάς, Ευαγγελόπουλος (83’ Χαρισίου), Κουνάβας (85’ Σιδέρης)

Μ. Αλ. Χαραυγής (Κασικτσόπουλος): Τακίδης Δ., Τυμπλαλέξης (46’ Θεοδωρίδης), Τσιτιρίδης Δ., Κατίδης, Τιούλης, Δημητριάδης, Χατζιαβερίδης Ν. (71’ Κιουλτζίδης), Τσιτιρίδης Ι., Ποτουγλίδης (53’ Ψαλλίδας), Χατζιαβερίδης Ε., Τακίδης Α.

Διαιτητής: Φωτιάς
Βοηθοί: Διαμαντής Δ., Γκέκα

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ