Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Κι όμως, υπάρχει... ζωή στην Καστοριά!

Τι και αν έχει αποβληθεί εδώ και μήνες από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής; Το ιστορικό σωματείο της Καστοριάς λειτουργεί κανονικότατα, προετοιμαζόμενο για τη δύσκολη σεζόν που ακολουθεί

στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και μάλιστα ήδη συστάθηκε το νέο ΔΣ του συλλόγου με πρόεδρο τον Νίκο Χαρίση! Η δε ομάδα δίνει φιλικά ματς προετοιμασίας, ώστε να διατηρηθεί όσο το δυνατόν σε καλύτερη φόρμα. (7/4/2010)

Πρόεδρος του ΑΓΣ Καστοριά θα είναι ο Νίκος Χαρίσης, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Καφές, γενικός γραμματέας ο Παρίσης Θέμελης, ταμίας ο Γιάννης Τομόπουλος, υπεύθυνος Τύπου ο επί σειρά ετών παράγοντας του συλλόγου Βασίλης Χριστόπουλος, γενικός αρχηγός ο Αχιλλέας Καφές, ενώ καθήκοντα φροντιστή της ομάδας ανέλαβε ο Ανδρέας Βραγγάλας. Μάλιστα η νέα διοίκηση θα δώσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Δευτέρα.

Όσον αφορά στην ομάδα, οι παίκτες που δεν πήραν μεταγραφή τον Ιανουάριο κι έχουν απομείνει στο ρόστερ έχουν πλαισιωθεί από ορισμένους ακόμη νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δίνουν σειρά φιλικών προετοιμαζόμενοι για την προσεχή σεζόν. Πρόσφατα, οι «γουναράδες» επικράτησαν με 3-2 του Ηρακλή Πολυκάρπης και με 5-3 της Αστραπής Μεσοποταμίας.

 

πηγή: http://www.kastoria4u.gr