Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Ισόπαλο χωρις σκορ εληξε το ματς μεταξυ των ομαδων Ιωνικου Βαθυλάκου και Δόξας Ροδιανής

ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ Ο-Ο

Ισόπαλο χωρις σκορ εληξε το ματς μεταξυ των ομαδων Ιωνικου Βαθυλάκου και Δόξας Ροδιανής, ματς στο οποιο λογω βαθμολογιας, δεν υπηρχε κανενα ενδιαφερον από τις δυο ομαδες και το οποιο το εδειξαν και οι παιχτες στο γήπεδο. Μετριο εως κακο το ματς,χωρις φασεις και χωρις παθος, καθ όλη τη διαρκεια, συνοδευομενο από βροχη και έναν κακο αγωνιστικο χωρο, που δυσκολευε τις προσπαθειες των παικτων και κυριως της Ροδιανης, η οποια διαθετει την ποιοτητα για καλο ποδοσφαιρο. Ο Βαθυλακος μπηκε πιο δυνατα στον αγωνα και στα πρωτα λεπτα ειχε δοκαρι.

Η Ροδιανη ισοροπησε σιγα σιγα και κατά διαστηματα επαιξε καλο ποδοσφαιρο,αλλα οι ατομικες κυριως προσπαθειες του Βαγγελη Τσουτσιδη και του Θεοφιλου Παπαδοπουλου, δεν ειχαν αποτελεσμα.Ο Βαθυλακος από την άλλη μερια

προσπαθουσε με μακρινες σεντρες να σκοραρει,αλλα ματαια.Oi δυο ομαδες στο β΄ ημιχρονο ειχαν απο ενα δοκαρι και καποιες μικροευκαιριες.Ετσι το ματς δεν ξεφυγε από το 0-0.Αριστη η διαιτησια του κ.Τσιμεντεριδη και των βοηθων του κ. Συκου και κ. Πατρινιου.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ:
ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,ΦΛΩΡΟΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ Τ,ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ,ΛΙΟΓΑΣ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Ζ,ΧΛΙΑΡΑΣ,ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ(ΚΩΤΟΥΛΑΣ,ΦΤΑΚΑΣ).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ ΟΜΙΛΟΥ Β΄ ΕΠΣΒΔΜ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ακαδημία Σιάτιστας 52
  2. Κένταυρος Πρωτοχωρίου 47
  3. Αναγέννηση Εράτυρας 37
  4. Ιωνικός Βαθυλάκκου 34
  5. Ακρίτες Κοζάνης 33
  6. Δόξα Ροδιανής 33
  7. Δόξα Μικροκάστρου 30
  8. ΑΕ Κρανιδίων 30
  9. Αναγέννηση Λιβαδερού 29
  10. Αλιάκμων Αιανής 27
  11. Αστραπή Κλείτους 27
  12. Έλατος Ελάτης 24
  13. Πλατανόρεμα 23
  14. Δόξα Μεσσιανής 14

Γιώργος Μάστορας

http://ntobas.blogspot.com/2011/03/blog-post.html