Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Η Γαλατινή πήρε μια ντουζίνα παίκτες

Αρκετά ανανεωμένη πρόκειται να εμφανιστεί η Γαλατινή στο πρωτάθλημα, όπου έχουν γίνει κινήσεις ενίσχυσης ενόψει της δύσκολης χρονιάς.

Μέχρι τώρα στους πρωταθλητές Κοζάνης ήρθαν 12 ποδοσφαιριστές, .....

που μαζί με τους εναπομείναντες αναμένεται να συγκροτήσουν ένα καλό σύνολο. Αναλυτικά αποκτήθηκαν οι εξής παίκτες: Γιάννης Τσιούκρας (20, αμυντικός, από το Μικρόκαστρο), Χρήστος Τσιούκρας (17, μέσος, από Μικρόκαστρο), Χρήστος Παπαϊωάννου (17, αμυντικός, από το Μικρόκαστρο), Παναγιώτης Τσακμάκης (30, αμυντικός, έπαιζε στο Μικρόκαστρο, κατάγεται από τη Γαλατινή), Θωμάς Μυλωνάς (23, αμυντικός, από Νεάπολη Κοζάνης), Βασίλης Γκαραγκούνης (27, αμυντικός, από τη Σιάτιστα), Χρήστος Σταυρίδης (21, μέσος, από Μαυροπηγή).

 

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ «ΚΥΜΑ»: Οι παραπάνω ήταν το πρώτο… «κύμα» μεταγραφών κι ακολούθησε δεύτερο. Έτσι, στην ομάδα εντάχθηκαν οι Τάσος Τσιόρκας (23, αμυντικός, από Εράτυρα, έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στη Δ΄ εθνική με τη Γαλατινή), Γιάννης Ίττης (25, μέσος, από τη Σιάτιστα), Χρήστος Γιαννής (19, μέσος, από τη Σιάτιστα), Βασίλης Μαντζώλας (26, αμυντικός, από την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου), Γιάννης Κιουλτζής (αμυντικός, από την Κοζάνη).

ΕΜΕΙΝΑΝ-ΕΦΥΓΑΝ: Από το περσινό έμψυχο δυναμικό παρέμειναν στην ομάδα οι Γιώργος Μπλιάγκος, Κώστας Χατζής, Γιώργος Κουτσομήτρος, Βασίλης Καραμιχάλης, Χρήστος Παπαρίζος, Γιώργος Ζιώγας. Στον αντίποδα, αποχώρησαν από το συγκρότημα του Μιχάλη Σαμαρά οι Τσατυσάκης, Χριστοδούλου, Τρυφόπουλος, Μελάς, Παπαντωνίου, Παπανότας, Τσότσος, Καλαμπούκας. Επίσης, στην ομάδα παραμένουν κανονικά οι γηγενείς νεαροί από την περσινή χρονιά.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Γαλατινής είναι σε επαφές με ποδοσφαιριστές, καθώς αναμένεται να γίνουν 2 ή 3 ακόμα προσθήκες. Όσον αφορά την προετοιμασία, συνεχίζεται κανονικά και την Πέμπτη (17:30) θα δοθεί ενδιαφέρον φιλικό με το Κορδελιό. Από κι και πέρα, έχουν προγραμματιστεί τα εξής φιλικά: (18/8) Γαλατινή-Περδίκκας, (21/8) Γαλατινή-Εθνικός Κατερίνης, (25/8) Γαλατινή-Μακεδονικός Κοζάνης, επίσης ενδέχεται να γίνει φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

 

πηγή: http://www.gazzetta.gr/