Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ - Όταν ξύπνησε καθάρισε τον αγώνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 3-1

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και τον Ηρακλή να μην φτάνει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης ,το συγκρότημα του Λάζαρου Τριανταφυλλίδη κατάφερε για μια ακόμη αγωνιστική να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης  που τον διατηρούν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος του γηπεδούχου Ηρακλή , είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας , οι παίκτες του βρισκόντουσαν καλύτερα μέσα στο γήπεδο , και γενικά έλεγχαν το χώρο της μεσαίας γραμμής ,χωρίς όμως να δημιουργήσουν προβλήματα στην πολύ καλή αμυντική διάταξη του Ηρακλή.

Ένας Ηρακλής που  θα μπορούσαμε να πούμε ότι στο διάστημα αυτό υπνωτίστικε από τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα να είναι απλός θεατής της φλύαρης υπεροχής τους. Από το 30ο λεπτό όμως και μετά όλα αυτά άλλαξαν. Με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου και ένα στο στα μισά του δευτέρου η ομάδα του Ηρακλή προηγήθηκε με 3-0 καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει το σκορ προς το τέλος της αναμέτρησης. Τον χορό των γκολ άνοιξε

ο βενιαμίν της ομάδας 15χρονος Χάρης Ιωσηφίδης στο 30ο λεπτό με περιπετειώδη τρόπο σε μια φάση διαρκείας όταν μετά από εκτέλεση αράουτ του αδελφού του Αβραάμ πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή ο Χάρης Παπαδόπουλος η μπάλα φτάνει στον Νίκο Αγιάντζη αυτός πλασάρει αποκρούει ο τερματοφύλακας η μπάλα φτάνει στον Κώστα Πανάκη πλασάρει η μπάλα χτυπάει σε σώματα αμυντικών και στην επιστροφή της ο μικρός Ιωσηφίδης την στέλνει στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.Το 2-0 έγινε δέκα λεπτά αργότερα στο 40ο λεπτό και πάλι με πρωταγωνιστή τον Χάρη Ιωσηφίδη ο οποίος δέχτηκε καταπληκτική διαγώνια μπαλιά από τον Γιάννη Αιχμαλωτίδη στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου με υπερπροσπάθεια κατάφερε να την κρατήσει στον αγωνιστικό χώρο έβγαλε πάρα πολύ καλή σέντρα ακριβείας στην καρδιά της περιοχής των φιλοξενουμένων στον Λάζο Μπακίδη αυτός με την σειρά του πασάρει στον επερχόμενο Παπαδόπουλο Χάρη ο οποίος κάνει προσποίηση στον αντίπαλό του τον αδειάζει και με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων ήταν μια προσωπική προσπάθεια του Νίκου Αγιάντζη στο 65ο λεπτό ο οποίος ντριπλάρισε δύο αντιπάλους στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ωραίο πλασέ έγραψε το 3-0 πιστοποιώντας το πόσο καλός σκόρερ είναι και το πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα όταν βρει 100% τα πατήματά του.
Για μια ακόμα φορά ο s.f.aptalika βοήθησε τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με την συνεχή υποστήριξή και συμετοχή όπου κι αν αγωνίζεται ο Ηρακλής.Άψογο το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης οι οποίοι απέδειξαν οτι ο τοπικός σύνδεσμος κοζάνης διαθέτει και πολύ καλούς διαιτητές.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ
Προπονητής : Τριανταφυλλίδης Λάζαρος
Κιοσκερίδης Μ (75ο Τριανταφυλλίδης Ν) , Γεωργιάδης Χ , Ιωσηφίδης Α ,Ψαρράς Θ , Ντάφος Κ , Μπακίδης Λ (55ο Κεσκιλίδης Β ) , Πανάκης Κ (65ο Τσακουράκης Π) , Αιχμαλωτίδης Ι , Ιωσηφίδης Α , Παπαδόπουλος Χ ,Αγιάντζης Ν.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ηρακλή είναι το Σάββατο 19/11/2011 στο γήπεδο Κρυόβρυσης η ωρα  15:00 στο ντέρμπυ κορυφής με αντίπαλο τον Απόλλων Ακρινής 2010.

Georgios Aixmalotidis