Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Επιστροφή στις νίκες για την Ελίμεια

ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ - Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ 1 - 3

Επιστροφή στις νίκες για την Ελίμεια που το απόγευμα του σαββάτου επικράτησε των Λεόντων Αναρράχης με 1 - 3. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς. Στη συνέχεια το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές συγκινήσεις αντίθετα με το δέυτερο που είχε πιο πολλές φάσεις και αποζημίωσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Εμπορίου.

Το φίλμ του αγώνα:

7' Σέντρα του Ρούμπα απο δεξιά και ο Βλάχος Σ. με κοντινή προβολή ανοίγει το σκόρ 1 - 0.
16' Ωραία κάθετη πάσα του Αλίεβ για τον Βλάχο Σ. αλλα το σούτ που επιχειρεί ο επιθετικός των γηπεδούχων καταλήγει λίγο έξω απο το αριστερό δοκάρι του Κοκκινίδη.
35' Καλή ενέργεια του Χατελάρι που μπαίνει απο τα αριστερά αλλά πρίν προλάβει να σουτάρει ο Φωτίου του παίρνει τη μπουκιά απο το στόμα και διώχνει σε κόρνερ.
48' Καλό σούτ του Παπανικολάου έξω απο τη περιοχή μόλις άουτ.
56' Ο Παπαβραμίδης σουτάρει η μπάλα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών φτάνει στον Μπλάντζα που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι και αυτός με ωραίο σούτ ισοφαρίζει για την ομάδα του Κρόκου 1 - 1.
62' Σέντρα του Φωτίου κεφαλιά του Βλάχου λίγο έξω απο τα δοκάρια.
73' Σέντρα του Παπαβραμίδη απο αριστερά και λάθος διώξιμο του Κωτσίδη η μπάλα φτάνει στον Τραπεζανλίδη (που αγωνιζόταν όχι στη φυσική του θέση που είναι τερματοφύλακας αλλά στην επίθεση της Ελίμειας) και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1 - 2.
79' Ωραία κάθετη πάσα του Μπλάντζα που βγάζει τον Παπανικολάου τετ-α-τετ με τον Νότα αλλά αυτός πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
84' Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Βλάχου Σ. η μπάλα μόλις άουτ.
90'+3' Άλλη μια κάθετη πάσα του Μπλάντζα για τον Παπαβραμίδη αυτός σουτάρει ο Νότας αποκρούει ασταθώς και με δέυτερη προσπάθεια ο νεαρός Κώστας Παπαβραμίδης κάνει το τελικό 1 - 3.

ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ: ( Αρσενίδης Β.) - Νότας, Πολυχρονίδης ( 80' Συμεωνίδης Κ.), Παπουλίδης, Φωτίου (65' Συμεωνίδης Κ.), Κωτσίδης, Αλίεβ, Βλάχος Σ., Ρούμπας, Νεοφιτίδης(Α), Αμπατζίδης (51' Τσακαλίδης), Βλάχος Ν.

Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ: ( Μαυροδήμος Σ. ) - Κοκκινίδης, Βάσσος, Τακίδης, Γιαπράκας (Α), Μαλούτας, Τσιανάκας, Παπαβραμίδης, Δελλόπουλος (55' Μπλάντζας), Μουταφτσής (69' Τραπεζανλίδης), Παπανικολάου, Χατελάρι (66' Δεμίρης).

Διαιτητές: Δραγόγιας, Τσαλίδου, Κουντουράκης.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Ελίμειας ευχαριστούν θερμά την ομάδα των Λεόντων Αναρράχης για τη φιλοξενία στο γήπεδο του Εμπορίου.

Ν. Κατσέλας