Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

Εναρξη προετοιμασίας της Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Δευτέρα 25-7-11 ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας της Α.Ε. Κοζάνης για την σαιζόν 2011-12. Οι παίκτες της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν στο Στρατιωτικό Γήπεδο και μετά τις καθιερωμένες σύντομες ομιλίες από τον προπονητή Μάκη Μαλούτα, τον γενικό αρχηγό Παύλο Καλεμκερίδη και τον πρόεδρο Φίλιππο Φίλκα στρώθηκαν στη δουλειά εν όψει της νέας χρονιάς που βρίσκει τους κιτρινόμαυρους με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας και αρκετά χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας.
Με την έναρξη της προετοιμασίας το ρόστερ της ΑΕΚ απαριθμεί 21 ποδοσφαιριστές, ενώ με την πιθανή προσθήκη ακόμα ενός ή δύο ποδοσφαιριστών αναμένεται να φτάσει στον επιθυμητό αριθμό. Μέχρι στιγμής υπήρξαν έντεκα αποχωρήσεις (κυρίως "μεγάλων") και εννέα νέα πρόσωπα (κυρίως "μικρών") στο ρόστερ της ομάδας.
Αναλυτικά το ρόστερ της ΑΕΚ με την έναρξη της προετοιμασίας έχει ως εξής:

 

  • Παρέμειναν (12): Αραγιάς, Γκάλιος, Καραγεώργος, Καρανάνος, Πεχλιβανίδης, Ποσινακίδης, Ρηνιώτης, Σαλονικίδης, Τσολακίδης, Χαϊντούτης, Χιντ, Χλιαράς.
  • Ηρθαν (9): Βουρνάζος, Κουτσοσίμος, Γ.Κ. Μπέμπης, Γ.Π. Μπέμπης, Ντούκα, Παπαβραμίδης, Σαββίδης, Σκρέκας, Τζέλος.
  • Εφυγαν (11): Ευαγγελόπουλος, Ζαχαρίας, Ζιάγκας, Κιουλτζής, Μουστάκας (μεταγράφηκε στον Μακεδονικό Κοζάνης), Νίκκου, Παλόγλου και Ρέββας (μεταγράφηκε στον Εθνικό Βατερού). Οι Βάλλας, Γ. Ζάμπακας και Π. Ζάμπακας δεν θα συνεχίσουν λόγων φοιτητικών/μαθητικών υποχρεώσεων.

Στόχος της διοίκησης φέτος, δεδομένης και της οικονομικής συγκυρίας, είναι η δημιουργία μίας νεανικής ομάδας που να αποδίδει ποιοτικό ποδόσφαιρο, χτίζοντας πάνω στην περυσινή πορεία που βρήκε την ΑΕΚ Κυπελλούχο ΕΠΣ Κοζάνης και στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας. Η διοίκηση καλεί τους φίλους της ΑΕΚ να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή με την αγορά καρτών διαρκείας που διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης και από το εντευκτήριο του συλλόγου.