Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Δύο αθλητές από την Μακεδονική Δύναμη στην Εθνική ομάδα ΤΚD

Άλλοι  δύο αθλητές του συλλόγου της  πόλης μας αναχωρούν ως μέλη  της εθνικής ομάδας της χώρας  μας,σε δύο διαφορετικά meeting. Πρόκειται για τους Διάφα Αργύριο και Μεχτερίδη Στυλιανό. Ο Διάφας Αργύριος, θα συμμετάσχει το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο στο Διεθνές πρωτάθλημα tae-kwon-do, στην κατηγορία των – 74kg ανδρών. Ο Μεχτερίδης Στυλιανός θα συμμετάσχει στην Γαλλία στην κατηγορία των -68kg ανδρών.

Έξι  ακόμη αθλητές μας θα λάβουν  μέρος, ως μέλη του συλλόγου μας, στο Διεθνές πρωτάθλημα της Γαλλίας στις κατηγορίες εφήβων. Οι έφηβοι αθλητές του συλλόγου θα διεκδικήσουν, στα τέλη Ιανουαρίου, μια θέση στην ολυμπιακή ομάδα νέων της χώρας μας. Το δίμηνο που ακολουθεί λοιπόν, έχουν προγραμματιστεί πολλές συμμετοχές σε αγώνες, με απώτερο σκοπό την καλύτερη προετοιμασία για την αντιμετώπιση της μεγάλης αυτής πρόκλησης του νέου έτους, δηλαδή της ολυμπιάδας των νέων αλλά και το παγκόσμιο εφήβων τον Μάρτιο στο Μεξικό.

Οι αθλητές  που θα λάβουν μέρος στην Γαλλία είναι:

1. Παπαδόπουλος Γεώργιος
2. Κουϊμτσίδης Ιωάννης
3. Τζέλλος Κλεάνθης
4. Πατιάς Γεώργιος
5. Τσιμόπουλος Ιωάννης
6. Χασιώτης Θεόδωρος

Την αποστολή του  συλλόγου θα συνοδεύσουν οι προπονητές Αλμασίδης Χρήστος και Κουτρότσιου  Αναστασία, καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου, Πουτογλίδης Γεώργιος.

Το  Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους  αθλητές και τους προπονητές, καλή επιτυχία.