Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ

Με τις χειρότερες δυνατές εντυπώσεις και με φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του  κου Γκορτσίλα και του βοηθού του Π΄΄ Κυρίτση, επέστρεψε ο Μακεδονικός Φούφα από τη Κατερίνη όπου την περασμένη Κυριακή αντιμετώπισαν τους Πόντιους.

Ο Μακεδονικός  έχασε με 1-0 πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση (οι άνθρωποι της ομάδας από  το Φούφα δεν αποποιούνται τις  δικές τους ευθύνες και ποτέ δεν  το έκαναν), αλλά η διαιτησία ήταν κατ΄ αυτούς η μοναδική υπεύθυνη για  αυτό το 1-0. Τα παράπονα έχουν να κάνουν με 2 κυρίως φάσεις. Πιο συγκεκριμένα στο γκολ που σημείωσαν οι γηπεδούχοι ο σκόρερ ήταν σε εμφανή θέση οφ-σάϊντ, χωρίς όμως ο επόπτης

Π΄΄ Κυρίτσης να δείξει όπως και σε 2 ακόμα παρόμοιες  φάσεις προηγουμένως.

Και το αποκορύφωμα  των διαμαρτυριών ήταν η φάση του 90. Τότε σε μια μπροστινή μπαλιά, η μπάλα έκανε γκελ μέσα στην περιοχή και πήρε ύψος. Τότε ο Ξυνάδας χωρίς να ακουμπήσει τον τερματοφύλακα των Ποντίων, προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά. Σε αυτή τη φάση λοιπόν δέχτηκε την γονατιά από τον παίκτη των γηπεδούχων στα πλευρά και σωριάστηκε στο έδαφος. Πέναλτι και κόκκινη κάρτα το φυσιολογικά. Το φυσιολογικό αφού ο Γκορτσίλας είδε θέατρο του παίκτη του Μακεδονικού και του έδειξε κίτρινη κάρτα!!!!!. Ο Ξυνάδας μάλιστα μεταφέρθηκε μάλιστα στο νοσοκομείο της Κατερίνης όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά. Άρα η παράσταση του ήταν άψογη και σωστά πήρε την κίτρινη δικαιώνοντας το διαιτητή που μάλλον έβλεπε αλλού.

Ήταν μια φάση που μπορούσε να άλλαζε τη ροή του  αγώνα αφού αν όπως σωστά έπρεπε το πέναλτι, οι γηπεδούχοι θα έμεναν με 9, χωρίς τερματοφύλακα και στα 5 λεπτά των καθυστερήσεων όλα ήταν πιθανά.


Στον Φούφα  υποστηρίζουν πως η σιωπή του  σε πολλές περιπτώσεις, εκλήφθηκε από  ορισμένους ως αδυναμία και δεν πρόκειται να το αφήσουν να ξανασυμβεί.

Φυσικά η άσχημη διαιτησία δεν αναιρεί για  τους ανθρώπους του Φούφα την  άψογη φιλοξενία από την ομάδα των Ποντίων και υπόσχονται να την ανταποδώσουν στο δεύτερο γύρο. Μάλιστα ευχαριστούν περισσότερο τον αντιπρόεδρο της ομάδας Αρτέμη Χατζηπαυλίδη ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητο του τον Ξυνάδα στο νοσοκομείο και έμεινε εκεί μέχρι να αποχωρήσει ο άτυχος παίκτης.


Από εκεί και  μετά στον Φούφα θέλουν να αφήσουν την κακή εμφάνιση και την ήττα και θέλουν να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με τον Απόστολο Παύλο, αγώνα στον οποίο η νίκη είναι μονόδρομος, τόσο γιατί δεν «χωράει» τρίτη ήττα στη σειρά, όσο και γιατί είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Τσάκος, Ίτσκος Θ. και φυσικά ο Ξυνάδας.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ