Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Δεν κατάφερε να πείσει κανέναν ο κ. Δανιηλίδης στην δίωρη συνέντευξη του στον kastoriafm 91.5

O μεγαλομέτοχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας κ. Τάκης Δανιηλίδης  το πρωΐ της Δευτέρας έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Kastoria FM, στον κύριο Τομόπουλο, όπου μίλησε για όλους και για όλα, αναλύοντας πλήρως τα γεγονότα και τα τεκταινόμενα στην ομάδα, από την αρχή που ανέλαβε τις τύχες της και μέχρι σήμερα πάντα από την δική του οπτική γωνία χωρίς να πείσει τους φιλάθλους της ομάδας.
Ο κ. Δανιηλίδης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

"Ευχαρίστησε" για ακόμα μια φορά τους κατά καιρούς μεγαλοεπενδυτές που ενδιαφέρθηκαν για το καλό της ομάδας και τους τοπικούς άρχοντες για την στήριξη τους. 'Να είναι καλά όλοι τους που με στην στάση τους έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο' τόνισε.
Ενώ ξεκαθάρισε ότι οι μόνοι που δεν φταίνε σε τελική ανάλυση είναι οι αθλητές. "Γιατί όλοι οι άλλοι στην Καστοριά ασχολήθηκαν με την ομάδα μόνο και μόνο για πέντε λεπτά δημοσιότητας".
Σύμφωνα με τον κ .Δανιηλίδη η υπόθεση Γ' Εθνική για την Καστοριά δεν εχεί τελειώσει ακόμα, καθώς ο ίδιος θα μεταβεί στην Αθήνα για να καταθέσει ένσταση στην ΕΠΟ για τους αγώνες με τον Πυρσό και τα Γιαννιτσά υποστηρίζοντας ότι η ομάδα είχε παρουσιαστεί κανονικά στο γήπεδο. Είναι ανοικτός σε κάθε νέα πρόταση από επενδυτές που θα ενδιαφερθούν για την ομάδα (αν η ομάδα μείνει στην Γ' Εθνική) ξεκαθαρίζοντας ότι τα εξωαγωνιστικά χρέη της ομάδας ανέρχονται στο ποσό των 45.000 ευρώ.
(mikriliga.com) Τη βεβαιότητά του ότι η Καστοριά δεν θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα, εξέφρασε τη Δευτέρα ο Τάκης Δανιηλίδης, μιλώντας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «Καστοριά FM»! Παρά το γεγονός ότι οι "γουναράδες" δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν σε τρίτο φετινό παιχνίδι, ο νυν κάτοχος των μετοχών της ΠΑΕ τόνισε ότι τίποτα δεν έχει χαθεί (!!!), πληροφορώντας ότι ο ίδιος μαζί με τον δικηγόρο κ. Χατζηιωάννου θα κυνηγήσουν την υπόθεση του αγώνα με τον Πυρσό Γρεβενών (για την 7η αγωνιστική), προκειμένου να πετύχουν την επανάληψή του, ώστε να γλιτώσει η ομάδα την αποβολή από το πρωτάθλημα! Ο Δανιηλίδης πρόσθεσε ότι, εφόσον η ομάδα δεν αποβληθεί, ο ίδιος παραχωρεί τις μετοχές της ΠΑΕ έναντι του ποσού των 16.000 ευρώ, ενώ μεταξύ άλλων παραδέχθηκε ότι όντως είναι υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για την κατάσταση του συλλόγου, ενώ καταλόγισε ευθύνες και στον Απόστολο Τσιπίδη. Μεταξύ άλλων, ο κάτοχος των μετοχών της ΠΑΕ Καστοριά δήλωσε επίσης: «Τα χρέη της ομάδας είναι 45.000 ευρώ και βαρύνουν εμένα, ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ. Τα χρήματα της επιχορήγησης που είναι να πάρει η Καστοριά από την ΕΕΠ και τον ΟΠΑΠ θα εισπραχθούν κανονικά (σ. δεν διευκρίνισε αν θα εισπραχθούν από την ομάδα ή τον ίδιο). Στην Καστοριά με πολέμησαν από την πρώτη στιγμή, ενώ οι παίκτες υποκινήθηκαν από μάνατζερ για να μην κατέβουν να αγωνιστούν».

"Την βούλιαξαν στη λίμνη"

Παρότι οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς έδωσαν κανονικά το παρών στο γήπεδο για το χθεσινό ματς με τα Γιαννιτσά, η ομάδα έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά αφού δεν κατόρθωσε να βρεθούν χρήματα για να πληρωθούν οι διαιτητές.

Μετά από οκτώ χρόνια συνεχής παρουσίας στα πρωταθλήματα της Β' και Γ' Εθνικής , οι “γουναράδες” εντελώς άδοξα αποχαιρετούν τις επαγγελματικές κατηγορίες και υποβιβάζονται στη Δ' Εθνική. Το χρονικό ενός “προαναγγελθέντος θανάτου” εξελίχθηκε χθες στην Καστοριά, καθώς μετά τον τρίτο μηδενισμό της ομάδας δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια σύμφωνα με τον ΚΑΠ.
Αξίζει να αναφέρουμε πως τελικά οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο γήπεδο, όχι όμως και αυτός που θα έδινε τα χρήματα για τη διαιτησία, με αποτέλεσμα το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών να κατοχυρωθεί στα χαρτιά με 0-3 υπέρ των φιλοξενούμενων και να κλείσει το φύλλο αγώνα.  

Για την ιστορία το Φ. Α. αναφέρει τα εξής:
“Δεν προσήλθε στα αποδυτήρια του γηπέδου ο γιατρός του αγώνα για να υπογράψει το Φύλλο Αγώνα. Δεν έκανα τον αγώνα, διότι η γηπεδούχος ομάδα ΚΑΣΤΟΡΙΑ δεν εξόφλησε τα εξοδολόγια για τους διαιτητές, παρατηρητή διαιτησίας και παρατηρητή αγώνα, όπως υποχρεούταν πριν την έναρξη του αγώνα. Το παρόν Φύλλο Αγώνα κλείσθηκε στις 15.05 με καμία άλλη παρατήρηση”. Διαιτητής: Μπαλατσούκας Κων. (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

 

πηγή:kastoria4u.gr