Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

 

"ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ  OPEN ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ"

Σε ένα ακόμη A Class Πρωτάθλημα, το 7ο για φέτος θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Δεκεμβρίου 2011 ο Τζέλλος Νικόλαος στην ολυμπιακή του κατηγορία των -80 κιλών. Ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι πολύ μεγάλος μιάς και το Open της Γαλλίας είναι η τελευταία διοργάνωση για φέτος και μάλιστα πριν το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό τουρνουά οπότε προσελκύει το ενδιαφέρον περισσότερων συμμετεχόντων.

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι στην κατηγορία των -80 κιλών που αγωνίζεται ο Νίκος Τζέλλος, όπως προείπαμε, έχουν δηλωθεί 87 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο. Ο αριθμός αυτός είναι μεγάλος και είναι κάτι που αποτελεί κίνητρο για όλους  τους αθλητές ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδείξουν την αξία τους βάζοντας, θα μπορούσαμε να πούμε, ένα προσωπικό στοίχημα ο καθένας με τον εαυτό του.

Ο αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης θα συμμετάσχει στη Γαλλία ως μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της χώρας μας, κλείνοντας έτσι την φετινή αγωνιστική του χρονιά, η οποία ήταν άκρως εποικοδομητική και επιτυχημένη. Αυτό άλλωστε το δείχνει και η
‘‘ συγκομιδή ’’ των τεσσάρων μεταλλίων του από τις έξι ( 6 ) αντίστοιχες A Class διοργανώσεις όπου έχει λάβει μέρος για το 2011. Πιο συγκεκριμένα, έχει κατακτήσει 3 χρυσά μετάλλια ( στην Ισπανία, στο Βέλγιο, στην Κροατία ) και 1 χάλκινο ( στην Αυστρία ).

Αναχωρεί λοιπόν για το Παρίσι έχοντας ηθικό ακμαιότατο, βαδίζοντας και πάλι για την κορυφή και για να τον καμαρώσουμε όλοι μας για πολλοστή φορά.

Το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και οι προπονητές του συλλόγου εύχονται στον αθλητή Τζέλλο Νικόλαο καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.