Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Γ Εθνική Πυρσός Γρεβενών -Απέχω...

Ο Παπαϊωάννου ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται... ενεργή συμμετοχή

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Πυρσός Γρεβενών και η επιτροπή στήριξης προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει τις 250.000 ευρώ από τον Δήμο και την Νομαρχία προκειμένου να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν και φήμες που ήθελαν τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Δημήτρη Παπαϊωάννου να εξετάζει το ενδεχόμενο να εμπλακεί και πάλι.. ενεργά στα διοικητικά του Πυρσού.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του στην Sportday τις επόμενες μέρες αναμένεται να απεμπλακεί και από τις μετοχές που έχει στην κατοχή του: “Από τον Δεκέμβριο δήλωσα ότι θα είμαι απλά μεγαλομέτοχος για κάποιο χρονικό διάστημα, εξαιτίας διαδικαστικών ζητημάτων. Απέχω όμως από την διοίκηση της ομάδας. Και μάλιστα άμεσα θα απεμπλακώ και από τις μετοχές. Θα βρω τρόπο μεταβίβασης και θα είμαι απλώς ένας μικροχορηγός της ομάδας. Όλοι είναι φίλοι μου στον Πυρσό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους.  Εγώ όμως ξεκαθάρισα ότι δεν θα ασχοληθώ”, είπε αρχικά και για την επιτροπή στήριξης πρόσθεσε:

Η επιτροπή τρέχει να πάρει τα χρήματα που υποσχέθηκαν οι τοπικοί φορείς και δεν πήρε η ομάδα ακόμα ούτε ένα ευρώ. Αν αυτά τα χρήματα δοθούν δεν θα υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας στον Πυρσό”.

 

πηγή: http://www.golden3.gr/