Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της system

Α' ΕΠΣΚ Κοζάνη 2004 - Ακ. Σιάτιστας 0-4 (6η)13/10/2012

Α' ΕΠΣΚ Κοζάνη 2004 - Ακ. Σιάτιστας 0-4 (6η)13/10/2012

Επεισοδιακή εξέλιξη και απρόοπτα στο Σκαφίδι ... ο διαιτητής έσπασε την πόρτα!
Απαράδεκτη ενέργεια φιλάθλου που πέταξε πλαστικό μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας στο πόδι τον διαιτητή , αλλά και του διαιτητητή Ζούγρα που προξένησε ζημιά σε ξένη περιουσία...
Ένα ήσυχο παιχνίδι στο Σκαφίδι μεταξύ Κοζάνης 2004 και Ακαδημίας Σιάτιστας, που κυλούσε ήρεμα και χωρίς αψιμαχίες ή ένταση μεταξύ των παικτών, τελικά έγινε άνω-κάτω, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Ζούγρα.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού οι αντίπαλοι αγωνίζονταν σε κόσμιο επίπεδο και δεν υπήρχε ένταση. Η «σπίθα», όμως, άναψε στο 49΄ όταν σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, ο επόπτης Κουτζιακουτζίδης υπέδειξε οφσάιντ τους Τσιούκρα, Τσακνάκη, που έφυγαν μπροστά, όμως ο διαιτητής Ζούγρας, αν και πιο πίσω, «πήρε πάνω του» τη φάση, με αποτέλεσμα τελικά ο Κατσίρης να σημειώσει το 0-1.

Ακολούθησαν οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, στη διάρκεια των οποίων ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή της Κοζάνης 2004, Στέφανο Γκουρτσούλη.

Στο 51΄ ο Τσίτσας με πλασέ έκανε το 0-2 και μετά από λίγο πέταξαν ένα πλαστικό μπουκάλι από την κερκίδα, που βρήκε τον διαιτητή στο πόδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακόψει το ματς και να μεταβεί στα αποδυτήρια, με τη διαφορά ότι χτύπησε βίαια και έσπασε την πόρτα των αποδυτηρίων! !

Πρόκειται για συμβάν που παραδέχθηκε και ο ίδιος στο φύλλο αγώνα, επισημαίνοντας πως ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο των γηπεδούχων. Ο αγώνας διεκόπη για δέκα λεπτά και όταν ηρέμησαν… όλοι, συνεχίστηκε ως τυπική διαδικασία.

Η Κοζάνη 2004 είχε εμφανώς επηρεαστεί και παραδόθηκε στους φιλοξενούμενους που πέτυχαν άλλα 2 γκολ (70΄ Παπαρίζος, 93΄ Τσακνάκης). Στο 84΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κατσίρης, στο 95΄ με δεύτερη κίτρινη ο Τζημόπουλος.

Πολλά παράπονα έχουν και οι δύο ομάδες από τη διαιτησία του κ. Ζούγρα, πολύ καλοί οι βοηθοί Τζιαμπάζης και Κουτζιακουτζίδης.

Κοζάνη 2004: Βούρκας, Νούσιας, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Παπαντωνίου, Μαμάτσιος, Τσατσόπουλος, Δημόπουλος, Καλτσούνης (50΄ Μπακαλίδης), Πιλικίδης (87΄ Γρίβας), Σέχι (65΄ Κουνάβας).

Ακ. Σιάτιστας: Διαμαντής, Γ. Μπούρτζος, Τσίτσας, Γ. Ζιώγος (51΄ Ζιώγας), Κατσίρης, Μ. Μπούρτζος, Σιάσιος, Τσιούκρας, Τσακνάκης, Παπαρίζος (96΄ Γράβας), Ώττας.

φωτο του αγώνα
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10150933411527465&type=1

http://www.fcmakedonikos.gr/news.php?extend.759