Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της

Ανακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής

Ανακοίνωση της  Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής  Κατηγορίας ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει περαιτέρω στην υπόθεση της Καστοριάς. -  Ευχαριστήρια δήλωση του υπεύθυνου τύπου της ΠΑΕ Βασίλη Χριστόπουλου.
Από την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής  Κατηγορίας, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
"Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής  Κατηγορίας, παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες του προέδρου κ. Σπύρου Καλογιάννη, για την εξεύρεση λύσης στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, εισέπραξε αδιαφορία από όλους τους φορείς.

Μετά ταύτα η Ένωση μη έχοντας κάτι άλλο να πράξει, δεν είναι εις θέση να βοηθήσει περαιτέρω".
Με αφορμή την παραπάνω ανακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής  Κατηγορίας, ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ Καστοριά Βασίλης Χριστόπουλος έκανε την εξής δήλωση:
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον πρόεδρο της  Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής  Κατηγορίας, κύριο Σπύρο Καλογιάννη για τις προσπάθειες που έκανε, αλλά και για την όλη στάση του. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, γιατί αυτός σεβάστηκε το όνομα και την ιστορία της Καστοριάς και προσπάθησε μέχρι τέλος να δώσει ζωή στην ομάδα μας. Τον ευχαριστώ από το βάθος της καρδιάς μου κι από εκεί και πέρα παραδίδω στην κρίση του φίλαθλου κόσμου, όχι μόνο της Καστοριάς, αλλά και όλης της Ελλάδας, τα λαμόγια που δεν έχω ιδέα από πού υποκινούμενα, έφτασαν στο σημείο να καταστρέψουν την ομάδα μας".     

πηγη:Επίσημη ιστοσελίδα ΠΑΕ Καστοριάς.(kastoria-fc.com)

Ανακοίνωση της  Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής