Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της lefteris

Αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της Καστοριάς

Η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της Καστοριάς είναι πλέον γεγονός από το βράδυ της Παρασκευής. Οι μετοχές της ΠΑΕ μεταβιβάστηκαν και επίσημα -αφού "έπεσαν" και οι απαραίτητες υπογραφές- από τον απερχόμενο πρόεδρο Τάκη Δανιηλίδη στον Γιώργο Ευθυμιάδη, ο οποίος μαζί με τους κ. κ. Ταουσάνη και Χρυσαφίδη ανέλαβαν το μάνατζμεντ του συλλόγου. Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Χριστόπουλος.
Το deal ολοκληρώθηκε με την επίσημη παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο του Τάκη Δανιηλίδη αλλά και του αντιπροέδρου Νίκου Παντελίδη, ενώ τη θέση τους στο ΔΣ πήραν οι Γιώργος Ευθυμιάδης και Θωμάς Ανδρεόπουλος. Το μάνατζμεντ του συλλόγου περνάει στα χέρια των Γιώργου Ευθυμιάδη (αναλαμβάνει και τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου), Κώστα Ταουσάνη και Δημήτρη Χρυσαφίδη, ενώ ο επί σειρά ετών υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ και μέλος του ΔΣ Βασίλης Χριστόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος των "γουναράδων".

Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα και πέρα από τους Χριστόπουλο, Ευθυμιάδη, μέλη του είναι επίσης και οι Θωμάς Ανδρεόπουλος, Άκης Τσιούκας, Κώστας Γκίτσιος, Νίκος Παπαχρήστου και Νίκος Γιαννάκης. Σύμφωνα με τα ίδια τα μέλη του ΔΣ, ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει και στο νομικό σύμβουλο κ. Βαγγέλη Χατζηιωάννου, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Παράλληλα, προπονητής της ομάδας θα είναι ο Πασχάλης Δημητρίου, με τον οποίο η Καστοριά θα πορευθεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Θερμαϊκό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ματς της Θέρμης πέρα από τους γηγενείς ποδοσφαιριστές, θα είναι διαθέσιμοι και ορισμένοι εκτός Καστοριάς παίκτες, όπως οι Γκάγκας, Μπελίτσας και Παπακώστας, ενώ από τους ξένους θα αγωνιστεί σίγουρα ο Ιγκόρ Μιρτσέτα. Ήδη η νέα διοίκηση ξεκίνησε να αναζητεί σπίτια στην πόλη, για την εξασφάλιση της διαμονής των ποδοσφαιριστών εκτός Καστοριάς. Η ομάδα γυμνάστηκε την Παρασκευή για δεύτερη συνεχόμενη μέρα υπό τις οδηγίες του Δημητρίου, ενώ η προετοιμασία τους ολοκληρώνεται σήμερα (Σάββατο) με μία προπόνηση. Η αποστολή για τη Θέρμη θα αναχωρήσει στις 4μ.μ.

 

Η ανακοίνωση στο επίσημο site της ομάδας αναφέρει:

«Αλλαγή σελίδας είχαμε από σήμερα το βράδυ στα διοικητικά πεπραγμένα της ομάδας. Ο κ. Δανιηλίδης εκχώρησε το μάνατζμεντ της ομάδας στους κ. κ. Γιώργο Ευθυμιάδη, Κώστα Ταουσάνη και Δημήτρη Χρυσαφίδη, ενώ συμφωνήθηκε να παραχωρήσει σήμερα το ποσοστό των μετοχών που κατέχει (64,07%) στον κ. Ευθυμιάδη. Η όλη συμφωνία ολοκληρώθηκε με την παραίτηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Τάκη Δανιηλίδη και του αντιπροέδρου Νίκου Παντελίδη από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, στο οποίο εισήλθαν σαν νέα μέλη ο κ. Γιώργος Ευθυμιάδης και ο Καστοριανός επιχειρηματίας Θωμάς Ανδρεόπουλος. Στη συνέχεια έγινε αναδιάρθρωση του Δ. Σ., όπου συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής: Βασίλης Χριστόπουλος (πρόεδρος), Γιώργος Ευθυμιάδης (Διευθύνων Σύμβουλος), Θωμάς Ανδρεόπουλος, Απόστολος Τσούκας, Κώστας Γκίτσιος, Νικόλαος Γιαννάκης και Σπυρίδων Παπαχρήστου (μέλη).  Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει και στον νομικό σύμβουλο Βαγγέλη Χατζηιωάννου, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας».

i-sport