Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της vasilis

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ-ΚΟΖΑΝΗ 1-1

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα της Ακαδημίας Πλαταμώνα στο πρωτάθλημα, καθώς πήρε ισοπαλία 1-1 από την Κοζάνη, αν και βάσει εικόνας μπορούσε και τη νίκη. Οι γηπεδούχοι κατά γενική ομολογία αδικούνται μάλλον από το τελικό σκορ, αφού δημιούργησαν και έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Από την άλλη η Κοζάνη έχοντας πολύ σημαντικές απουσίες (Κάλφας, Κουλουκίδης οι δύο αρχηγοί δηλαδή και έτσι το περιβραχιόνιο πήρε ο Καραμπατζάκης), πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη από το βαθμό σε μια δύσκολο έδρα.

Στο πρώτο ημίχρονο

το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την Κοζάνη να πατάει αρχικά πιο καλά μέσα στο γήπεδο, αλλά γρήγορα οι νεοφώτιστοι βρήκαν τον ρυθμό τους. Στο 56ο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν, όταν ο Τοπάλης έκανε την μπαλιά και ο Λαγός από κοντά με πλασέ έκανε το 0-1. Η απάντηση της Ακαδημίας ήρθε στο 78ο όταν σουτ του Κουμορτζή τάραξε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά με κεφαλιά ο Καλαμπάκας ισοφάρισε σε 1-1. Στο 89ο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αλλά ο Στούγκας σε τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλη, πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα.

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Σαρπότας. Αθανασίου, Στούγκας, Παπαγιαννόπουλος, Στούμπος, Οικονόμου, Καμπερίδης, Καλουσίδης (54ο Κουμορτζής), Ταρασιάδης (54ο Χριστόπουλος), Καλαμπάκας, Κυρτέγος (81ο Κυπαρισσόπουλος)

ΚΟΖΑΝΗ: Γκαραβέλης, Τακίδης, Συμεωνίδης, Γατσόλης, Ποζίδης, Καραμπατζάκης, Βασίλιεβιτς (70ο Σικαλόπουλος), Τραυλός (83ο Αμπατζίδης), Δαραμάρας, Τοπάλης, Λαγός (83ο Μποζιάδης).