Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της magda

Α.Ε. ΠΕΡΔΙΚΚΑ - Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ 2 - 2

Σε ένα μάτς για γερά νέυρα Α.Ε. Περδίκκα και Ελίμεια αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2 - 2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 1' δημιούργησαν την πρώτη φάση στα καρέ της Ελιμειας όταν μετά απο λάθος της άμυνας ο Θεοδωρίδης έπιασε το δυνατό σούτ αλλά ο Τραπεζανλίδης έδιωξε σε κόρνερ. ....

Στο 3' σουτ του Κουτζιακουτζίδη έξω απο την μεγάλη περιοχή δύσκολη απόκρουση του Κυριακίδη. Στο 11' με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κουτζιακουτζίδης ανοίγει το σκόρ 0 - 1. Στο 15' μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Χατζηρούμπης μπήκε απο τα δεξιά προσπάθησε να πασάρει στον αμαρκάριστο Μπλάντζα αλλά τελευταία στιγμή ο Κυριακίδης πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα μπροστά απο τον επιθετικό της ομάδας του Κρόκου.



30' η ισοφάριση για την Α.Ε. Περδίκκα όταν απο φάουλ του Κίλη ο Φιλλιπίδης πήρε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα 1 - 1. Στο 33' η φάση που άναψε τα αίματα στον αγωνιστικό χώρο όταν και πάλι απο φάουλ του Κίλη η μπάλα πέρασε απ' όλους έφτασε στον Έμερσον αυτός την σταμάτησε με το χέρι και την έσπρωξε στα δίχτυα, ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα για φαουλ, απο εκείνη τη στιγμή και για τα επόμενα δύο - τρεία λεπτά επικράτησε χάος στον αγωνιστικό χώρο μέχρι που ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι. Μετα απο δεκαπέντε λεπτά περίπου το παιχνίδι συνεχίστικε  και το ημίχρονο τελείωσε κανονικά χωρίς κάποια αξιόλογη φάση. 46' με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Περδίκκας διπλασιάζει τα τέρματα του όταν ο Παπαγαθονίκου έκανε την σέντρα απο τα αριστερά και ο επερχόμενος Έμερσον με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 2 - 1. Στο 51' καλή ενέργεια του Βάσσου απο τα δεξιά πασάρει στον Τσιανάκα αυτός κάνει το σούτ αλλά ο Κυριακίδης διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 57' ο Βάσσος σεντράρει ο Μπλάντσας πέρνει την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας του Περδίκκα για ακόμη μια φορά λέει όχι. 68' ο Παπαδόπουλος απο πλεονεκτική θέση σουτάρει αλλά ο Τραπεζανλίδης ίσως με την επέμβαση του αγώνα τον σταματάει, η Ελίμεια βγαίνει στην κόντρα και ο Μαλούτας κερδίζει ένα φάουλ έξω απο την μεγάλη περιοχη. Απο το φάουλ ήρθε και η ισοφάρισει αφού ο σπεσιαλίστας του είδους Κουτζιακουτζιδης σκόραρε για δεύτερη φορά για το τελικό 2 - 2. Απο εκεί και πέρα το παιχνίδι κύλισε χωρίς καμία αξιόλογη φάση. Το μόνο που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι στο 87' ο διαιτητής απέβαλε τον Δημητριάδη της Ελίμειας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Συμεωνίδη.

Α.Ε. Περδίκκα: (Κατακαλίδης Ν.), Κυριακίδης, Συμεωνίδης, Κίλης, Φιλλιπίδης, Αρσενίδης, Τσιντός, Μπαμπάρης (58' Νταλάκας), Έμερσον(Α), Θεοδωρίδης, Παπαγαθονίκου, Κωνσταντινίδης (58' Παπαδόπουλος).

Α.Ε. Ελίμειας: ( Μαυροδήμος Σ.), Τραπεζανλίδης, Τσανάκας, Δημητριάδης, Ζελενίτσας, Δράκος (Α), Μαλούτας, Κουτζιακουτζίδης, Παπαβραμίδης( 89' Τακίδης), Χατελάρι( 46' Βάσσος), Χατζηρούμπης, Μπλάντζας(79' Γιαπράκας).

Διαιτητής: Μυλωνάς
Α' βοηθός: Γεωργιάδης
Β' βοηθός: Δεληζήσης

Ν.Θ. ΚΑΤΣΕΛΑΣ