Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ - Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ 0 - 0

Παιχνίδι με λίγες φάσεις στο στρατιωτικό γήπεδο ανάμεσα στη γηπεδούχο Α.Ε. Κοζανης και την Α.Ε. Ελίμειας. Η βροχή που έπεφτε και στα 90 λεπτά του αγώνα είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει το ''τέρεν'' πολύ γλιστερό και δεν άφησε στις δύο ομάδες να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες για γκόλ και έτσι φυσιολογικά ήρθε το ''στείρο''  0 - 0.

Στο 8' κάθετη πάσα του Καραγεώργου για τον Μπέμπη που σούταρε πάνω στον Τραπεζανλίδη. Στο 29' συρτή σέντρα του Χίντ που βρίσκει τον Καραγεώργο στο ύψος του πέναλτι, αυτός πλασάρει στο αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 33' έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Χατζηρούμπη που πασάρει για τον Παπαδόπουλο, αυτος κάνει το σούτ απο πλάγια θέση αλλά ο Καρανάνος διώχνει σε κόρνερ. Στο 63' ωραίο σούτ του Τσολακίδη έξω απο την περιοχή ο Τραπεζανλίδης με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Στο 72' μετά απο κόρνερ του Βάσσου ο Τσίγγανας πιάνει την κεφαλιά μόλις άουτ.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ - (Μαλούτας Θ.) : Καρανάνος, Κουτσοσίμος, Γκάλιος, Σαββίδης, ΧαΪντούκης, Βουρνάζος (84' Τζέλλος), Τσολακίδης, Μπέμπης (58' Κιουλτζης), Χίντ, Καραγεώργος (Α), Σκρέκας (58' Βενιώτης).

Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ - (Αλιατίδης Δ.) : Τραπεζανλίδης, Τσιανάκας, Νάνος, Γιαπράκας, Μανώλας (Α), Τσιόρκας, Κοκκώνας (51' Τσίγγανας), Παπαδόπουλος, Χατελάρι (51' Μαλούτας), Βάσσος (85' Σιδέρης), Χατζηρούμπης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πανυτσίδης, Κεντζιόπουλος, Τσαλίδου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α.Ε. ΕΛΙΜΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Ν.Θ. ΚΑΤΣΕΛΑΣ