Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της alexandros

΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ΄΄ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΟ MANCHESTER ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΧΤΕΡΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΖΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΗΣ ΄΄ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΄΄ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αναχωρούν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 οι δύο αθλητές του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη, για το Manchester της Αγγλίας, με τη συνοδεία του προπονητή τους, κυρίου Αλμασίδη Χρήστο. Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο στο British Open Taekwondo της Αγγλίας, το οποίο είναι βαθμολογούμενο πρωτάθλημα από την Ευρωπαϊκή αλλά και την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ο αθλητής Μεχτερίδης Στυλιανός θα αγωνιστεί στην κατηγορία των -63 kg ανδρών και ο Τζέλλος Νικόλαος στην ολυμπιακή κατηγορία των -80kg ανδρών. Και οι δύο αθλητές, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του taekwondo και πολλές συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας μας, υπόσχονται να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Ο Τζέλλος Ν. μάλιστα κατέχει την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Ευρωπαϊκή κατάταξη για το 2011, και την 22η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη, έχοντα συμμετάσχει το 2011 σε 4 A class πρωταθλήματα και κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια και 1 χάλκινο.

Μία πλούσια χρονιά ξεκινάει με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, με πρωταθλήματα εντός και εκτός της χώρας μας, όπως τα 3 A class πρωταθλήματα που έπονται. Στόχος των αθλητών μας είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2012 στο Manchester και φυσικά η πρόκριση για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, την Ολυμπιάδα του 2012 !

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους αθλητές και στον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.