Αρχική

Περιβάλλον-Ενέργεια

Αγώνας ορεινού τρεξίματος στο Σπήλαιο Γρεβενών «Orliakas Race»

ORLIAKAS RACEΟι Δρομείς Υγείας Γρεβενών διοργανώνουν την Κυριακή 17 Απριλίου τους αγώνες ορεινού τρεξίματος «ORLIAKAS RACE».

Πρόκειται για αγώνες που θα πραγματοποιηθούν σε μια περιοχή – τον Όρλιακα – που έχει χαρακτηρισθεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού, γεωλογικού και ιστορικού κάλλους.

Στην Παλιά Καστανιά Σερβίων το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αιωροπτερισμού 5Ξεκινούν το Σάββατο 22 Αυγούστου οι ΄΄πτήσεις΄΄ των αιωροπτεριστών που θα συμμετάσχουν στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού «ΣΕΡΒΙΑ OPEN 2015».

Στην Παλιά Καστανιά Σερβίων το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού

Servia Open 2015 - GreeceΑντίστροφα μετρούν οι αιωροπτεριστές που θα συμμετάσχουν στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού «ΣΕΡΒΙΑ OPEN 2015». Η Παλιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού θα φιλοξενήσει και φέτος τους αγώνες που θα αναδείξουν τους καλύτερους έλληνες αιωροπτεριστές ενώ το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό και σε ξένους αθλητές.

Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος: 7ος Ζήσειος αγώνας ανωμάλου δρόμου- Άνω Κώμη Κοζάνης Τρέχουμε ενάντια στην κλιματική αλλαγή

Με κεντρικό σύνθημα “Τρέχουμε ενάντια στην κλιματική αλλαγή” στις 3 Μαΐου, στην Άνω Κώμη Κοζάνης και με αφετηρία το πάρκο της Αγίας Παρασκευής στις 10 το πρωί, θα ξεκινήσει ο αγώνας ανωμάλου δρόμου 10 χλμ.

Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα MOVE WEEK στη Κοζάνη από (29/09 έως 05/10/2014)

POSTER MOVEWEEK KOZANIΟ Δήμος Κοζάνης (Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος) θα συμμετάσχει φέτος για πρώτη χρονιά στην Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα MOVEWEEK 29/09-05/10/2014. Η εβδομάδα αυτή είναι μια νέα Ευρωπαϊκή εκστρατεία (διοργανώνεται για 3η χρονιά) που εστιάζει στην ενθάρρυνση και τα οφέλη της σωματικής άσκησης για την πρόληψη των σύγχρονων παθήσεων. Όραμα είναι να δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό και την σωματική δράση πάνω από 100.000.000 Ευρωπαίοι πολίτες το 2020.

3ος Ανώμαλος Δρόμος Υγείας «Σολού Ντερέ» στο Φιλώτα

dromos ygeiasΗ Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τους επτά συλλόγους του Δ.Δ. Φιλώτα (ΕΜΑΣ Θύελλα, Εύξεινος Λέσχη, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος, Σύλλογος Θρακιωτών, Σύνδεσμος Γυναικών, Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πληττομένων, Αθλητικός Σύλλογος ¨Αριστέας¨) σας προσκαλεί στον 3ο Ανώμαλο Δρόμο Υγείας 10χλμ »Σολού Ντερέ».

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φιλώτα την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 και ώρα 9:30 π.μ.

1ος Ορεινός Δρόμος στα μονοπάτια του Ψηλού Αη-Λιά (ΒΙΝΤΕΟ 16΄ – ΦΩΤΟ – ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

oreinlasdr4 5 14 (01) ar 2Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 ο 1ος Ορεινός Λασσάνειος Δρόμος 10,5 χλμ «Στα μονοπάτια του Ψηλού Αη-Λιά» στην Κοζάνη.

Έναρξη των αγώνων του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος Ορεινής Ορειβασίας στο χώρο του Ζωολογικού Κήπου Φλώρινας

podhlasia flwrina 1Στην έναρξη των αγώνων του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος Ορεινής Ορειβασίας στο χώρο του Ζωολογικού Κήπου Φλώρινας παραβρέθηκε το Σάββατο 03 Μαΐου 2014 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Οι αγώνες αποτελούν συνδιοργάνωση του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, του Δήμου Φλώρινας, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης (ΕΠΣΜΑΘ).

Ορεινός Λασσάνειος – Δρόμος Κυριακή 4 Μαΐου 2014

πρόσκληση λασσάνειος 2014Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Κοζάνης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Δήμου Κοζάνης και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κοζάνης διοργανώνουν:

α) ορεινό λαϊκό ανώμαλο δρόμο 10,5χλμ στα μονοπάτια του Ψηλού Άη Λια στην πόλη της Κοζάνης και

β) περιπατητικό μη αγωνιστικό δρόμο 3 χλμ( Καταφύγιο ΣΕΟ Κοζάνης- Εξωκλήσι Προφήτη Ηλία – Καταφύγιο ΣΕΟ Κοζάνης)

με τους παρακάτω όρους: