Αρχική

Κεντρικά Θέματα

Κοζάνη – Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-0 (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Τη νίκη με 3-0 πέτυχε η ομάδα της Κοζάνης σε φιλική αναμέτρηση με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (ομάδα τρίτης εθνικής) στο πλαίσιο προετοιμασίας τους. Δείτε βίντεο με τα γκολ και δηλώσεις πρωταγωνιστών. Ρεπορτάζ : Σάββας Σαχινίδης

Κοζάνη: » Δεν ξανακατεβαίνουμε στο γήπεδο αν δεν λυθεί το πρόβλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφού πήραν διαβεβαιώσεις για λύση των προβλημάτων που υπάρχουν με το γηπεδικό και τις συνθήκες στο ΔΑΚ ( και μετά την ανάδειξη του θέματος από το WESTTVNEWS) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αποφάσισαν να ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις. Παρόλα αυτά μιλώντας στην κάμερα του WESTTVNEWS υποστήριξαν πως είναι αποφασισμένοι αν δεν λυθεί άμεσα το πρόβλημα να προχωρήσουν ξανά σε αποχή και  μην ξανακατέβουν στο γήπεδο για προπόνηση ή αγώνα. Ρεπορτάζ : ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποχή από τις προπονήσεις στην Κοζάνη

Την απόφαση να μην πραγματοποιήσουν ούτε σήμερα την προγραμματισμένη προπόνηση πήραν οι ποδοσφαιριστές της Κοζάνης διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες που επικρατούν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο. Συγκεκριμένα καταγγέλλουν πως η κατάσταση είναι τραγική αφού δεν υπάρχει καν ζεστό νερό στα αποδυτήρια. Η αποχή ξεκίνησε από χθες. Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών στέκεται η διοίκηση που έχει ήδη καταγγείλει τις συνθήκες στο γήπεδο. Ρεπορτάζ : Σάββας Σαχινίδης.

Εγκαίνια νέου γηπέδου στην Αιανή Κοζάνης(ΒΙΝΤΕΟ)

Παραδώθηκε στην τοπική κοινωνία της Αιανής το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου μετά από δεκαετή προσμονή και σημαντική καθυστέρηση. Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του WESTTVNEWS  από την κοπή της κορδέλας και τον αγώνα Αλιάκμων Αιανής – ΑΕ Κοζάνης που ακολούθησε.

 

Και η Παναθηναϊκή Συμμαχία στην έκθεση Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, διοργανώνουν και φέτος την «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», για 28η συνεχή χρονιά. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία θέλοντας να βρεθεί για πρώτη φορά στην Βόρεια Ελλάδα, θα συμμετέχει στην έκθεση με το περίπτερο Νο 13 και καλούμε όλους τους φίλους Παναθηναϊκούς να γνωριστούμε από κοντά και αν θέλετε να γίνετε μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.