Αρχική

ΔΑΚ Κοζάνης

Κάλεσμα από Ελίμεια, με κόσμο στην Κοζάνη και οι Τιτάνες Παλαμά

Κάλεσμα από Ελίμεια, με κόσμο στην Κοζάνη και οι Τιτάνες Παλαμά

Ούτε… καρφίτσα δεν θα πέφτει στο ΔΑΚ Κοζάνης, στο σπουδαίο ματς ανάμεσα στην Ελίμεια και τους Τιτάνες Παλαμά. Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν την Κυριακή (19/02, 17.00) για τη 17η αγωνιστική του 1ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής και στο πλευρό τους θα έχουν, αμφότεροι, και τους φιλάθλους τους. Κάλεσμα στον κόσμο τους να γεμίσουν […]

Έναρξη Λειτουργίας Κολυμβητηρίου ΔΑΚ Δήμου Κοζάνης

Κολυμβητήριο ΔΑΚ ΚοζάνηςΑπό σήμερα 15/9/2015 ανοίγει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κοζάνης και ξεκινούν  τη λειτουργία τους τα τμήματα της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης για τη νέα αθλητική περίοδο 2015/16. Το πρόγραμμα για το κοινό και της  Aqua  Aerobic θα αρχίσουν τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Σ.Φ. Τα Λιοντάρια: Θλίψη για την κατάντια του γηπέδου ΔΑΚ Κοζάνης

ta liontaria Μέλη του συνδέσμου μας που βρέθηκαν στο χώρο του γηπέδου της Κοζάνης παρατήρησαν με μεγάλη θλίψη την «κατάντια» στην οποία έχει περιέλθει ο αγωνιστικός χώρος που αγωνίζεται η ομάδα μας καθώς και τα σημεία περιμετρικά από αυτόν.

Φαινόμενα σαν αυτό προκαλούν την οργή μας τόσο προς τους συμπολίτες μας όσο και προς την υπάρχουσα δημοτική αρχή που έχει απαξιώσει στον έπακρο τις αθλητικές εγκαταστάσεις που αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα.