Αρχική

Γιάννης Παρασκευάς

Νέος προπονητής ο Γιάννης Παρασκευάς

Ο Γιάννης Παρασκευάς είναι ο νέος προπονητής της Κοζάνης.

Αυτή είναι η δεύτερη παρουσία του 42χρονου τεχνικού στην Κοζάνη, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του «νταμπλ» (Πρωτάθλημα 3ου Ομίλου Δ΄ Εθνικής και Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης) το 2012-13, ενώ ξεκίνησε στον πάγκο της ομάδας στις εννιά πρώτες αγωνιστικές της σαιζόν 2013-14 στην Γ΄ Εθνική.

Ο Παρασκευάς είχε μακρόχρονη καριέρα ως τερματοφύλακας καθώς αγωνίστηκε επί εικοσαετία σε Β΄, Γ΄ και Δ΄ Εθνική στον Τιτάνα Σερβίων, Κοζάνη (6 χρόνια, 1992-1998), Ολυμπιακό Βόλου, Καστοριά, Εορδαϊκό και Φωκικό.

Ως προπονητής, μετά την Κοζάνη, ο Παρασκευάς διετέλεσε προπονητής του Μακεδονικού Σιάτιστας (2014-15) ενώ φέτος ήταν προπονητής του Τιτάνα Σερβίων, επίσης στο Α΄ Τοπικό ΕΠΣ Κοζάνης.

Συνεχίζει ο Γιάννης Παρασκευάς

Μετά από πολύωρη συνάντηση που είχε η διοίκηση της Κοζάνης με τον προπονητή Γιάννη Παρασκευά αποφασίστηκε από κοινού η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο κ. Παρασκευάς είχε θέσει την παραίτηση του στη διάθεση του Δ.Σ. μετά την ήττα από τον Καμπανιακό στο ΔΑΚ Κοζάνης για το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής την περασμένη Κυριακή 10-11-2013.

Η διοίκηση της Κοζάνης στηρίζει απόλυτα τον προπονητή Γιάννη Παρασκευά με τον οποίο η ομάδα βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του το καλοκαίρι του 2012.

Ο κ. Παρασκευάς έχει δείξει την αξία του ως προπονητής και ένα ή δύο άτυχα αποτελέσματα δεν είναι ικανά να αναιρέσουν την απόλυτα θετική παρουσία του στην ομάδα της Κοζάνης.

Στη διάθεση του Δ.Σ. η παραίτηση του Γιάννη Παρασκευά

Δελτίο Τύπου Φ.Σ. Κοζάνη, 11-11-2013

Την Δευτέρα 11-11-2013 ο προπονητής της Κοζάνης Γιάννης Παρασκευάς έθεσε στη διάθεση του Δ.Σ. του συλλόγου την παραίτηση του, αναλαμβάνοντας το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί για την χθεσινή ήττα της ομάδας από τον Καμπανιακό με 1-3.

Η προπόνηση της Δευτέρας 11-11-2013 έγινε υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας Σάκη Τζηκαλιού.

Μέσα στις  επόμενες δύο ημέρες το Δ.Σ. της Κοζάνης θα συνέλθει για να αποφασίσει για το θέμα.