Αρχική

ΑΟ Τρανοβάλτου

Β’ ΕΠΣΚ: Έλατος Ελάτος - Α.Ο. Τρανοβάλτου 2-2

Μεγάλη ισοπαλία απέσπασε  το μεσημέρι της Κυριακής το ψυχωμένο Τρανόβαλτο κόντρα στην Ελάτη στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι των Καμβουνίων συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα καταφέρνοντας να προσθέσει έναν ακόμα σημαντικό βαθμό στον αγώνα για τη μάχη της παραμονής.

Β’ ΕΠΣΚ: Α.Ο.Τρανοβάλτου – Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής 2-2

Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει ευκαιρίες στο τέλος να τιμωρείται με τον χειρότερο τρόπο  για τον Α.Ο.Τ.

Β' ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Λιβαδερού - ΑΟ Τρανοβάλτου 2-2

Ισόπαλο έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Αναγέννησης Λιβαδερού και Α.Ο. Τρανοβάλτου το απόγευμα του Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Λιβαδερού.

Διάλειμμα για διασκέδαση έκανε ο Α.Ο. Τρανοβάλτου (Bίντεο)

Τον ετήσιο χορό του Α.Ο. Τρανοβάλτου, διοργάνωσε το Σάββατο 3 Ιανουαρίου στο κέντρο «Υδρόγειος» στη Ροδιανή, το Δ.Σ. του συλλόγου, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας, της τεχνικής ηγεσίας, της διοίκησης και αλλά και πολλών φίλων του Α.Ο. Τρανοβάλτου.

Β’ ΕΠΣΚ: Κένταυρος Πρωτοχωρίου – ΑΟ Τρανοβάλτου 4-2 (φωτο - βίντεο)

Δεν άντεξε στην πίεση του δευτέρου ημιχρόνου, παρότι είχε πάει στα αποδυτήρια από το ημίχρονο προηγούμενη με 1-2, και υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα  με 4-2 η ομάδα του ΑΟ Τρανοβάλτου στο γήπεδο Πρωτοχωρίου από τον τοπικό Κένταυρο, την Κυριακή 9 Ν

Β' ΕΠΣΚ: ΑΟ Τρανοβάλτου - Αναγέννηση Λιβαδερού 2-2 (φωτο - βίντεο)

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το γειτονικό Καμβουνιώτικο ντέρμπι, μεταξύ των ομάδων του ΑΟ Τρανοβάλτου και της Αναγέννησης Λιβαδερού, που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 12 Οκτωβρίου 2014στο γήπεδο Τρανοβάλτου, στο

Β’ ΕΠΣΚ A.O.Τρανοβάλτου – Απόλλων Αυλών 7-1

 Ένα παιχνίδι  επιθετικός μονόλογος για το Τρανόβαλτο όπου πέτυχε 7 γκόλ και είχε ευκαιρίες ακόμα και για διπλάσιο σκορ απέναντι στην αποδυναμομένη και ουραγό ομάδα του Απόλλων, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο πιο εύκολο τρίποντο  για φέτος συνεχίζοντας την ανοδική πορεία  του β΄ γύρου.