Αρχική

ΑΕ Καισαριάς

Αθλητική Ένωση Καισαρειάς: Καλή συνέχεια και πολύ δύναμη σε όλους

Με το πέρας και των πρωταθλημάτων της Α' και Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας, θέλουμε να συγχαρούμε καταρχήν την Ε. Π. Σ. Κοζάνης για την άψογη διεξαγωγή τους.

Α Ε Καισαρειάς - Κ.Σ.: Καλή ποδοσφαιρική χρονιά - τα νέα αποκτήματα της ομάδας | φωτο

Η Α.Ε.Καισαρειάς - Κ.Σ., εν όψη της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας, εύχεται σε όλα τα σωματεία, ένα καλό πρωτάθλημα, με υγεία σε όλους, ποδοσφαιριστές και παράγοντες και φυσικά καλές διαιτησίες.

3ο τουρνουά GREEN VOLLEY | τα αποτελέσματα του 1ου τριημέρου και το πρόγραμμα του 2ου τριημέρου

Τα αποτελέσματα της 1ης φάσης του 3ου τουρνουά GREEN VOLLEY που διεξήχθη το 3ήμερο 26-27 και 28 Ιουνίου 2015, στην Καισαρειά Κοζάνης.

Μπλόκ και καρφιά στην Καισαρειά

Μ.Π.Σ. ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ και η Α.Ε. ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ διοργανώνουν στο Πνευματικό Κέντρο Καισαρειάς για τρίτη χρονιά το  Τουρνουά 6Χ6 στην Καισαρειά.

Ετήσιος χορός Μ.Π.Σ. Καισαρειάς - Α.Ε.Καισαρειάς

Ο Μ.Π.Σ.ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ και η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΈΝΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ/ΚΗΠΟΥ/ΣΠΑΡΤΟΥ σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό τους που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 (ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ) στο κοσμικό κέντρο “GARDEN Hall” (Κρόκο Κοζάνης).

Α.Ε.Καισαρειάς-Κ.Σ.: Απάντηση στην παρέμβαση του κ. Γ. Κωνσταντινίδη, στην εκπομπή "ματιες στα σπορ".

Σε συνέχεια της παρέμβασης του κ. Κωνσταντινίδη, στην εκπομπή "ματιες στα σπορ", όσον αφορά τα παράπονα που έχουμε, από την διαιτησία του γιου του, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:

Αθλητική Ένωση Καισαρειάς: Καταδικάζουμε συμπεριφορές που υπονομεύουν τον κόπο μας!

Θα θέλαμε, όσον αφορά την ομάδα μας, για την ένταση που δημιουργήθηκε, από την κάκιστη, για άλλη μια φορά, διαιτησία του κυρίου Κωνσταντινίδη, να ζητήσουμε συγνώμη, και να καταδικάσουμε την ανάρμοστη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή μας, απέναντi του.