Αρχική

β εθνικη

Αποτελέσματα Β΄ εθνικής 1η αγωνιστική

image

Το Στρατώνι επιβεβαίωσε με το καλημέρα ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής. Η ομάδα του Δημήτρη Μύθου έκανε ένα σερί 12-0 στην τρίτη περίοδο, πήρε τα ηνία του αγώνα και επικράτησε εύκολα της Δόξας Λευκάδας με 73-61, με τον Κουντουρατζόγλου να είναι ο πρωταγωνιστής σε επίθεση και άμυνα.

Η κλήρωση του ομίλου Βορρά της Β΄ Εθνικής Ανδρών

image
Το μέλος του  ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος, καλωσόρισε τους   εκπροσώπους των σωματείων και τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Αριστείδη Γολέμη. Ανέφερε ότι πρέπει να είμαστε όλοι  ενωμένοι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία για να πάμε μπροστά. Τέλοςς ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα.

To Άργος στην Β΄ εθνική.

image

Το Άργος είναι πλέον και τυπικά στη Β΄ Εθνική! Τον τελευταίο καιρό μετά το τέλος του πρωταθλήματος κάποιες πληροφορίες ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν θα αγωνιζόντουσαν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όπως και ο σχεδιασμός που έκανε ο προπονητής Γιάννης Δημητριάδης ήταν για την παραπάνω κατηγορία, τώρα πλέον η διοίκηση μπορεί και επίσημα να ανακοινώσει την άνοδο της ομάδας.