Αρχική

Γιώργος Μπαρτζώκας

Mπαρτζώκας: “Κυριαρχήσαμε, νιώθω υπέροχα για την αμυντική μας λειτουργία”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στο flash interview ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ επεσήμανε επίσης ότι οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στο παιχνίδι. Τέλος ήταν πολύ ευχαριστημένος και από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός καταφέρνει να βγάζει χαρακτήρα ακόμα και μετά από κακές ήττες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω υπέροχα για την αμυντική μας λειτουργία κόντρα στην πολύ δυνατή επίθεση της Ρεάλ. Κυριαρχήσαμε, όλοι έκαναν τη δουλειά τους.

Δείχνουμε χαρακτήρα σε όλη τη σεζόν ακόμα και μετά από κακές ήττες. Είμαστε ακόμα στα μέσα της σεζόν αλλά είμαστε χαρούμενοι για την απόδοσή μας σήμερα».

Mπαρτζώκας: Η φετινή Euroleague είναι πιο δύσκολη από ποτέ, με δύο νίκες αρχίζει η αποθέωση και με δύο ήττες η κριτική”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο όμως η ομάδα του κατάφερε να πάρει μία πολύ μεγάλη νίκη. Ακόμη ο προπονητής των Πειραιωτών επεσήμανε ότι η φετινή Ευρωλίγκα είναι πιο δύσκολη από ποτέ, αφού με δύο νίκες αρχίζει η κορυφή και με δύο ήττες αρχίζει η κριτική. Τέλος στο κλείσιμο της συνέντευξης τύπου είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες του, αφού δουλεύουν πολύ και σέβονται ο ένας τον άλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μπαρτζώκας: “Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν πολύ ικανοποιημένος από την επικράτηση της ομάδας του, λέγοντας ότι είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του. Ακόμη αναφορικά με την ανάλυση του αγώνα είπε ότι την διαφορά έκανε το τρίτο δεκάλεπτο,  στο οποίο οι Πειραιώτες πήραν άψογο βαθμό σε άμυνα κι επίθεση και διεύρυναν την διαφορά που είχαν πάρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην flash interview:

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν κλειδί, δεχθήκαμε 6 πόντους. Επρεπε να προστατέψουμε τη ρακέτα μας γιατί δεχθήκαμε 22 πόντους στην αρχή. Ηταν πολύ σημαντικό αυτό. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου».

Μπαρτζώκας: ” Ήταν μία πολύ καλή βραδιά για εμάς, δεν είναι απλά μία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η ομάδα του σήμερα ήταν πολύ συγκεντρωμένη κι έπαιξε εξαιρετικά, με αποτέλεσμα να επικρατήσει επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ακόμη ο 57χρονος τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος επεσήμανε ότι μία νίκη απέναντι στον “αιώνιο αντίπαλο” έχει κι άλλες προεκτάσεις, ενώ αναφορικά με την απουσία του Vezenkov είπε ότι αυτό το στοιχείο έβαλε ακόμη μεγαλύτερη πίεση στο “τριφύλλι” και βοήθησε την ομάδα του να συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πάνω στην Συνέντευξη Τύπου:

Μπαρτζώκας: “Ήταν μία καλή νίκη, μας βοήθησε πολύ το πρώτο ημίχρονο”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν πολύ ικανοποιημένος από την άνετη νίκη της ομάδας του επί της Fener, λέγοντας ότι πάρθηκε ένα σημαντικό ροζ φύλλο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος δήλωσε ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που έκανε την διαφορά, ωστόσο στάθηκε και στα 19 λάθη των Πειραιωτών, λέγοντας ότι δεν δικαιολογούνται για παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με διαφορά 30 πόντων. Τέλος μίλησε και για τις απώλειες των Τούρκων, λέγοντας πως κατάφεραν να πάρουν σημαντικές νίκες και σε άλλα ματς, στα οποία δεν έπαιζαν πλήρεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μπαρτζώκας: “Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, που σε αυτά τα παιχνίδια είναι το ζητούμενο”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο, τόνισε ότι η νίκη είναι αυτή που μετράει σε αυτά τα παιχνίδια, άσχετα αν έλειψαν το θέαμα κι οι καλές επιθέσεις.  Ακόμη δήλωσε ότι η ομάδα του πιέστηκε από το “τριφύλλι”, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Τέλος είπε ότι αν δεν καθαρίζεις αυτά τα παιχνίδια, τότε ο αντίπαλος παίρνει αυτοπεποίθηση κι μπορεί να επιστρέψει στον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μπαρτζώκας: “Ήμασταν νευρικοί, δεν είναι σωστή προσέγγιση να υποτιμούμε μία νίκη επί του Παναθηναϊκού”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ικανοποιημένος από την νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι η ομάδα του κατάφερε να πάρει την νίκη, παρά το γεγονός ότι ήταν νευρικοί κι έχασε εύκολα καλάθια. Ακόμη αναγνώρισε ότι το σύνολο του Radonjic είναι μία πολύ καλή ομάδα, που ήρθε χωρίς άγχος στο ΣΕΦ. Τέλος τόνισε ότι το σερί που έχουν χτίσει οι νταμπλούχοι Ελλάδος δεν δικαιολογεί την υποτίμηση μίας νίκης επί του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Ήμασταν πολύ νευρικοί, χάσαμε λέι απ, χάσαμε σουτ. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς πίεση. Είναι καλή ομάδα. Δεν περιμέναμε εύκολο παιχνίδι. Ήταν καθοριστικό παιχνίδι για την πρώτη θέση και εμείς συνεχίζουμε.

Αντάλλαξαν βιβλία Μπαρτζώκας και Πλάθα (vid)

Αντάλλαξαν βιβλία Μπαρτζώκας και Πλάθα (vid)

Λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μάλαγα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Χουάν Πλάθα αντάλλαξαν λογοτεχνικά βιβλία. Ο λόγος είναι πως στις 23 Απριλίου οι περιοχές που μιλούν καταλανικά  γιορτάζουν την ημέρα του βιβλίου. Έτσι οι δύο προπονητές που είναι λάτρεις του διαβάσματος τίμησαν αυτή την ημέρα ανταλλάσσοντας βιβλία. ¡Joan Plaza y […]

Mε Βεζένκοφ η Μπαρτσελόνα ήττες για Αντετοκούνμπο και Μπόγρη

Mε Βεζένκοφ η Μπαρτσελόνα ήττες για Αντετοκούνμπο και Μπόγρη

Η Μπαρτσελόνα έδειξε να δυσκολεύεται ιδιαίτερα απέναντι στην Μπανταλόνα όμως κατάφερε τελικά να πανηγυρίσει τη νίκη με 79-77, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Σάσα Βεζένκοφ. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ στην πρώτη περίοδο, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν ρυθμούς στο δεύτερο δεκάλεπτο και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 8 πόντων(31-39). Στην επανάληψη οι […]

«Ελκυστική η περίπτωση του Μπαρτζώκα»

«Ελκυστική η περίπτωση του Μπαρτζώκα»

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν αποφάσισε να δώσει τα «ηνία» του πάγκου της στον Γιώργο Μπαρτζώκα και ο πρόεδρός της, Αντρέι Βεντίσεφ, εξήγησε τους λόγους. Ο 50άχρονος τεχνικός ανέλαβε τη ρωσική ομάδα, η οποία τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξει και στην Ευρωλίγκα, και ο ισχυρός άνδρας της εξήγησε πως η περίπτωσή του ήταν η πιο ελκυστική […]