Αρχική

Αμύντας

Νίκος Λιακόπουλος: Έκανε την διαφορά, αλλά δεν έφτανε!

Ο Αμύντας παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να επιστέψει από το -17 του 24′ και το -13 του 35′ δεν τα κατάφερε και με αυτόν τον τρόπο ηττήθηκε από το Αγρίνιο και πλέον μένει αρκετά πίσω στην βαθμολογία. Το συγκρότημα του Δημήτρη Λιόγα δεν απέδρασε από την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, αφού βρέθηκε σε κακή επιθετικά μέρα, κάτι το οποίο δεν απέτρεψε τον Νίκο Λιακόπουλο, από τo να βρεθεί σε εξαιρετική κατάσταση και να ηγηθεί της προσπάθειας των “πορτοκαλί” να πετύχουν το μεγάλο comeback, που θα τους έδινε τεράστια ψυχολογική αλλά και βαθμολογική ώθηση.

Νάσος Γκρέκας: Το υπερπολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Δημήτρη Λιόγα!

Ο Αμύντας πήρε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Καβάλα, με συνέπεια να πάρει μεγαλύτερη διαφορά από τους ουραγούς Μακεδόνες και ταυτόχρονα να πιάσει το Αγρίνιο και την ΦΕΑ στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει αρχικά τον απευθείας υποβιβασμό και στην συνέχεια για να καταλάβει την καλύτερη δυνατή θέση στα play out ή ακόμη και να τα αποφύγει. Η επικράτηση αυτή ήρθε με αρκετή δυσκολία για το σύνολο του Λιόγα απέναντι στο ανεβασμένο συγκρότημα του Πενταζίδη, με τον Νάσο Γκρέκα να κάνει ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση και να συμβάλει τα μέγιστα σε αυτήν την επικράτηση των “πορτοκαλί”.

Kόροιβος και Αμύντας στο κόλπο για Αμπατζά

Η αποχώρηση του Κώστα Αμπατζά από την Ελευθερούπολη ήταν δεδομένο ότι θα σήμανε συναγερμό στις περισσότερες ομάδες της Elite League, διότι πρόκειται για ένα πολύπειρο παίκτη, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την περιφερειακή γραμμή οποιουδήποτε συνόλου της κατηγορίας. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Κόροιβος Αμαλιάδας και ο Αμύντας τον έχουν στο στόχαστρο τους, με τους “πορτοκαλί” να επιθυμούν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την περιφέρειά τους, μετά την επικείμενη απόκτηση του Νίκου Λιακόπουλου, ο οποίος θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό το σύνολο του Λιόγα.

Παγκράτι: “Έκλεισε” ο Ζαβός ως αντικαταστάτης του Γιαννόπουλου!

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος μετά τις έξι σερί ήττες του Παγκρατίου στο πρωτάθλημα αποχώρησε από την ιστορική ομάδα, με τους ανθρώπους των “ροσονέρι” να κινούνται στην αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του. Ο εκλεκτός για τον πάγκο του αθηναϊκού συλλόγου φαίνεται πως βρέθηκε, καθώς οι ιθύνοντες των Παγκρατιωτών εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του Αλέξη Ζαβού, ο οποίος ανταποκρίθηκε κι έτσι θα αποτελέσει τον νέο προπονητή της ομάδας και μάλιστα εντός των επόμενων ωρών αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Πανιώνιος – Αμύντας 85-83: Ετοιμάζει… βαλίτσες για το Final 4 o Ιστορικός (+vid)

Αν και λίγο έλειψε να χάσει μέσα από τα χέρια του ένα ολότελα δικό του παιχνίδι, ο Πανιώνιος επιβίωσε κόντρα στον Αμύντα και επικρατώντας με 85-83 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β Φάσης του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας κατάφερε να επικυρώσει ένα εισιτήριο για το νεοσύστατο Final 4 του θεσμού! 

Παρά το γεγονός πως ο Αμύντας κατάφερε να μπει πολύ πιο αποτελεσματικά στην αναμέτρηση και πιάνοντας… φωτιά από κάθε σημείο του παρκέ με 11-18 σουτ εντός πεδιάς, 4-8 τρίποντα αλλά και 9 ασίστ σε 11 καλάθια προηγήθηκε τόσο με 15-25 στο 9ο λεπτό όσο και με 17-25 στο φινάλε της 1ης περιόδου, ο Πανιώνιος κατάφερε ήδη από το 2ο δεκάλεπτο να επιβάλει την κυριαρχία του στο παρκέ της Νέας Σμύρνης.

Όταν κόσμος και παίκτες έγιναν ένα στον «Ιστορικό» (vid)

Όταν κόσμος και παίκτες έγιναν ένα στον «Ιστορικό» (vid)

Αν ένα παιχνίδι είχε προβληματίσει έντονα τον Νίκο Οικονόμου, αυτή ήταν η αναμέτρηση στο κλειστό του Υμηττού , με τον σκληροτράχηλο Πανιώνιο. Ωστόσο οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από το κλειστό της «Πυρκάλ», κερδίζοντας με 60-53, και στο τέλος προπονητές, παίκτες και σύσσωμη η αποστολή έγιναν ένα με τον κόσμο της ομάδας, […]

Στον τελικό η Πεύκη

Η Πεύκη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ματς απέναντι στον Αμύντα, επικράτησε με 54-49, έκανε το 3-2 στη σειρά και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους τελικούς της Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών. Στους τελικούς της Α’ ΕΣΚΑ η Πεύκη θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Αγία Παρασκευή, η οποία για να φτάσει ως την τελική φάση […]

The post Στον τελικό η Πεύκη appeared first on Superbasket.gr | Το μπάσκετ εδώ αρχίζει.