Αρχική

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

Sten Sokk: Η πρώτη του προπόνηση με την Ελευθερούπολη!

Χθες, η ομάδα της Ελευθερούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Sten Sokk.

Σήμερα, ο παίκτης έκανε τη πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της ομάδας, μαθαίνοντας τους συμπαίκτες του αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με τον προπονητή του και πλέον είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Elite League.

Η ανακοίνωση της ομάδας μετά την πρώτη προπόνηση του παίκτη:

Sten Sokk
Πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας.
Καλώς ήρθες στην Ελευθερούπολη.

Ελευθερούπολη: Η άμυνα έκανε την διαφορά!

Η Ελευθερούπολη την προηγούμενη Τετάρτη κατάφερε να επικρατήσει στο ντέρμπι επί του Τρίτωνα, με αποτέλεσμα να πάρει μία τεράστια νίκη ουσίας και ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Το εν λόγω ροζ φύλλο είναι πολύ σημαντικό για τους Καβαλιώτες, αφού κατακτήθηκε απέναντι σε μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, ενώ είχαν κομβικές απώλειες, αφού δεν αγωνίστηκαν οι Αμπατζάς και Βύρλας, που αποτελούν δύο σημαντικότατους παίκτες του ροτέισον και βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου του οργανισμού.

Ελευθερούπολη: Ξεκάθαρη στήριξη στον Παπαδόπουλο

Η Ελευθερούπολη είναι μία ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι με στόχο την άνοδο στην Basket League, ωστόσο έχει εκκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα, αφού έχει κάνει τέσσερις διαδοχικές ήττες και έχει υποχωρήσει από το 3-0 στο 3-4. Παρόλα αυτά η διοίκηση της ομάδας στηρίζει έμπρακτα και μέσω ανακοίνωσης τον προπονητή Κυριάκο Παπαδόπουλο, τονίζοντας μάλιστα ότι αν χρειαστεί ο ΓΣΕ θα προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις ενίσχυσης, για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σκουλίδας: ” Πιστεύω θα δείξουμε αντίδραση το Σάββατο”

Ο Διονύσης Σκουλίδας μίλησε για το παιχνίδι της Ελευθερούπολης απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, τονίζοντας ότι ο ΓΣΕ αντιμετωπίζει μία πολύ δύσκολη ομάδα, που έρχεται να χτυπήσει τον αγώνα. Ακόμη σχολίασε και τις τρεις διαδοχικές ήττες της ομάδας του, λέγοντας ότι παρά τα ανεπιτυχή της αποτελέσματα πιστεύει στις δυνατότητές της, ενώ στάθηκε και στην καθημερινή δουλειά που γίνεται. Τέλος δεν παρέλειψε να εκφράσει την πεποίθησή του ότι οι Καβαλιώτες θα βγάλουν αντίδραση το Σάββατο, ενώ υποσχέθηκε ότι θα παλέψουν για κάθε κατοχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κυριάκος Παπαδόπουλος: “Στην Elite League δεν μπορείς να επαναπαυτείς”

Η Ελευθερούπολη έχει εξελιχθεί σε κομμάτι της Elite League με πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια. Ο σύλλογος ωρίμασε αρκετά, απέκτησε εμπειρία και μεγάλωσε. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο άνθρωπος που ηγείται της προσπάθειας από τον πάγκο, μίλησε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για όσα ονειρεύονται στην Ελευθερούπολη, αλλά και τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που έχει η Elite League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ:

Ελευθερούπολη: Πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από 1,5 χρόνο!

Η Ελευθερούπολη “λύγισε” από τα προβλήματα της και δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στον Ηρακλή, με συνέπεια να ηττηθεί εύκολα και δίκαια και να γνωρίσει το δεύτερο διαδοχικό ανεπιτυχές της αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Η νίκη του Γηραιού όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις είναι πολύ σημαντική για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, ωστόσο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και για την σημειολογία,

Δημόσιο ευχαριστώ της ΧΑΝΘ

Επειδή σε κάθε παιχνίδι δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα αλλά και οι άνθρωποι που παίζουν σ’ αυτό η ΧΑΝΘ εξέδωσε

2ος: Κέρδισε Αρετσού η Ελευθερούπολη, δεν κάλυψε τη διαφορά

 Κέρδισε Αρετσού η Ελευθερούπολη, δεν κάλυψε τη διαφορά

Δύσκολη νίκη με 74-72 επί της Αρετσού πήρε η Ελευθερούπολη, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 20ής αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής. Οι δύο αντίπαλοι συναντήθηκαν στο κλειστό των Ποταμουδίων, με τους γηπεδούχους να φθάνουν σε νίκη-«ανάσα» και να «πιάνουν» το συγκρότημα της Καλαμαριάς στην κατάταξη. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να καλύψουν […]

Λύθηκε η συνεργασία του ΓΣ Ελευθερούπολης με τον Στέφανο Θεοδοσιάδη

GSE-SKOPOS 9http://www.infobasket.gr/wp-content/uploads/2015/12/GSE-SKOPOS-9-700x484... 700w, http://www.infobasket.gr/wp-content/uploads/2015/12/GSE-SKOPOS-9.jpg 840w" sizes="(max-width: 100px) 100vw, 100px" /> Παρελθόν αποτελεί για το ΓΣ Ελευθερούπολης ο Στέφανος Θεοδοσιάδης. Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε σήμερα...

Το πρόγραμμα των φιλικών της Ελευθερούπολης

gs eleftheroupoli_2015 Στο Νέο Σκοπό, το προσεχές Σάββατο, θα δώσει ο ΓΣ Ελευθερούπολης το πρώτο φιλικό του....