Αρχική

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας-Barcelona 94-99: Καταλανική επικράτηση στο έξτρα πεντάλεπτο!

Εντυπωσιακό ματς στο Βελιγράδι. Ανατροπές, τραυματισμούς, εναλλαγές στο σκορ. Από όλα είχε. Ωστόσο, η Barcelona ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος καθώς κέρδισε τον Ερυθρό στη παράταση με 99-94 παραμένωντας σε τροχιά τετράδας. Κορυφαίος για τους νικητές ο Satoransky με 19 πόντους και 5/6 τρίποντα ενώ από τον Ερυθρό Αστέρα μεγάλο παιχνίδι έκαναν οι Petrusev και Nedovic με 24 πόντους έκαστος.

Μπαρτζώκας: «Κάποιες αποφάσεις των διαιτητών με σόκαραν»

Καθόλου ευχαριστημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού αλλά και της διαιτησίας στο αποψινό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα δεν ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Επιτρέψαμε 90 πόντους σε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο μας.

Είναι δύσκολο να κερδίσει κάποια ομάδα έτσι, αλλά υπήρξαν κάποιες αποφάσεις που πραγματικά με σόκαραν».

The post Μπαρτζώκας: «Κάποιες αποφάσεις των διαιτητών με σόκαραν» appeared first on Basketblog.

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 86-90: Τον «εκτέλεσαν» Vildoza και Dobric (+vid)

Αν και ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ από τις απαρχές της 2ης περιόδου μέχρι και τα μέσα της 3ης, ο Ολυμπιακός λύγισε εντός έδρας από τον Ερυθρό Αστέρας με 86-90 στο ΣΕΦ για την 15η αγωνιστική της φετινής EuroLeague και έχασε σημαντικό έδαφος για την πρώτη τετράδα της διοργάνωσης!

Ερυθρός Αστέρας: Έφτασε στο Βελιγράδι ο Campazzo! (vid)

Η μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται προ των πυλών. Ο Facundo Campazzo έφτασε πριν λίγη ώρα στο Βελιγράδι προκειμένου να ολοκληρώσε και τυπικά την μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως γίνεται αντιληπτό απομένει η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς διοίκησης με το περιβάλλον του παίκτη να κάνει λόγο για συμβόλαιο 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων εως το τέλος του χρόνου. Ο Αργεντίνος λοιπόν super star επιστρέφει στην Ευρώπη ύστερα από περίπου δύο χρόνια όταν το 2020 έβγαλε τη φανέλα της Real για να κάνει το μεγάλο βήμα για το NBA.

Δείτε κάποιες από τις κορυφαίες του στιγμές στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού

Ερυθρός Αστέρας-Virtus Bologna 83-74: 4/4 νίκες και συνεχίζει ακάθεκτος! (vid)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Ερυθρός Αστέρας έχοντας στον πάγκο του τον Dusko Ivanovic. Αυτή τη φορά επικράτησε της Virtus Bologna με σκορ 83-74 επιβάλλοντας από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά το ρυθμό του. Κορυφαίος για τους νικητές ο Dobric με 20 πόντους και 2/4 τρίποντα. Από πλευράς ηττημένων οι οποίοι παρατάχθηκαν δίχως τον δημιουργό τους Milos Teodosic, ξεχώρισε ο Jaiteh με 15.

ALBA – Ερυθρός Αστέρας 84-88: Μεγάλο διπλό για τους Σέρβους στην παράταση!

Σε ένα πολύ σημαντικό διπλό εν όψει της συνέχειας κατάφερε να φτάσει το βράδυ της Τρίτης (22/11) ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος με πρωταγωνιστές τους Vildoza, Nedovic και Mitrovic πέρασε από το Βερολίνο και την έδρα της ALBA επικρατώντας στην παράταση με 88-84, και την έπιασε στο 3-6 μετά και την 9η στροφή της EuroLeague. 

Για τους γηπεδούχους, που πήραν… φωτιά από την περίμετρο μέχρι και τα μέσα της 4ης περιόδου με 44% ευστοχία σε 25 σουτ, ξεχώρισαν περισσότερο οι Smith με 23 πόντους – 8 ριμπάουντ, Sikma με 10 πόντους – 5 ριμπάουντ – 7 ασίστ αλλά και Blatt με 7 πόντους – 7 ασίστ.

Από την άλλη μεριά, το δίδυμο των Vildoza και Nedovic ήταν για ακόμα μια φορά σε τρομερή βραδιά και τελείωσε τον αγώνα μετρώντας συνολικά 38 πόντους και 11 ασίστ.

 

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 70-64: Απέφυγε την… αυτοκτονία το “τριφύλλι” και συνεχίζει αήττητο! (+vid)

Παρά το γεγονός πως λίγο έλειψε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός βρήκε τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα για να ανταπεξέλθει στην αντεπίθεση ολκής του Ερυθρού Αστέρα, με το τριφύλλι να επικρατεί εν τέλει με 70-64 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του φετινού EuroCup Γυναικών και ανέβηκε στο 3-0 στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης. 

Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν για τον τίτλο στο Κύπελλο Σερβίας

Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν για τον τίτλο στο Κύπελλο Σερβίας

Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν συνθέτουν το ζευγάρι του τελικού στο φετινό Φάιναλ Έιτ του Κυπέλλου Σερβίας, που φιλοξενείται στο «Cair Sports Center» της Νις. Στα ημιτελικά, οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 76-60 της Μπέογκραντ έχοντας πρώτο σκόρερ τον Γκούντουριτς με 21π. και οι «ασπρόμαυροι» με ηγέτη επιθετικά τον Βελίτσκοβιτς που «σταμάτησε» στους 19π. έκαμψαν […]

Εύκολα ο Ερυθρός Αστέρας, «βαριά» ήττα για Παρτιζάν

Εύκολα ο Ερυθρός Αστέρας, «βαριά» ήττα για Παρτιζάν

Επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα ο Ερυθρός Αστέρας στην Αδριατική Λίγκα επικρατώντας της Τσιμπόνα με 69-56 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη αντίσταση ανεβαίνοντας στο 21-1, ενώ οι Κροάτες έπεσαν στο 11-11. Από την πλευρά της, η Παρτιζάν, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο δεύτερο γύρο του Basketball Champions League, παρέμεινε στην τετράδα των πλέι οφ, […]

Ράντονιτς: «Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετική ιστορία»

 «Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετική ιστορία»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί του Παναθηναϊκού, στην «Kombank Arena», εμφανίστηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Οι Σέρβοι κατάφεραν να επιβληθούν των «πρασίνων» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κι αφού ξεπέρασαν το άγχος τους στην αρχή του ματς. Όπως παραδέχθηκε […]