Αρχική

taekwondo

1ος Σύλλογος στη γενική κατάταξη και το 2014 η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO

250214_ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ-ΔΥΝΑΜΗΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo, για τις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων, ανδρών – γυναικών, στην πόλη της Χαλκίδας από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2014. Το πρωτάθλημα διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό η οποία ανέλαβε εξολοκλήρου την διοργάνωση και κατάφερε να τη φέρει εις πέρας επάξια.

ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στο Πανελλήνιο κύπελλο του έτους 2012 που διεξάγει στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στις 23-24-25/11/2012, ο αθλητικός σύλλογοςTae Kwon Do της πόλης μας κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια .

Με τέσσερις αθλητές να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες η παρουσία του Σπάρτακου κρίνεται επιτυχημένη αφού εκτός από τους αθλητές που πήραν την πρώτη θέση και οι άλλες δύο παρουσίες ήταν πολύ ικανοποιητικές φτάνοντας ένα βήμα πριν τα μετάλλια.

Αναλυτικά οι αθλητές που έλαβαν μέρος είναι:

Παυλίτσας Ιωάννης μετά από τέσσερις νικηφόρους αγώνες πρώτη θέση στα -37 κιλά

Μπόντη Νίκη μετά από πέντε νικηφόρους αγώνες πρώτη θέση στα -51 κιλά

Παπαδημητρίου Φιλάνθη αγωνίστηκε με πολύ καλή παρουσία στα -57 κιλά

Σιδέρη Αλεξάνδρα αγωνίστηκε επίσης με πολύ καλή παρουσία στα +64 κιλά

3ο Open taekwondo tournament εφηβων-νεανιδων ανδρων-γυναικων

ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Στις 20,21 Οκτωβριου πραγματοποιηθηκε το 3ο Open taekwondo tournament εφηβων-νεανιδων ανδρων-γυναικων απο την οργανωση ενωση taekwondo βορειου Ελλαδος οπου εγινε στην Θεσσαλονικη με περιπου 400 αθλητες.

Οι συμμετοχες ηταν απο τα κρατη Κορεα, Αλβανια, Ιταλια, Κυπρο, Κροατια, Βουλγαρια και Τουρκια, Η εορδαικη δυναμη συμμετειχε με δυο αθλητριες την Μπουρακη Ειρηνη και την Γκανιδου Ειρηνη. Η Γκανιδου στα -55 δεν καταφερε να περασει στα ημιτελικα και εμεινε εκτος βαθρου.

ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στην πόλη του Βόλου διεξάγει το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων Tae Kwon Do του 2012.Συγκεκριμένα στις 12-13-14/10/2012 οι 800 καλύτεροι αθλητές από όλοι την Ελλάδα στις ηλικίες 1999,2000 και2001 αγωνίστηκαν για ένα μετάλλιο . Ο σύλλογος της πόλης μας συμμετείχε με τέσσερεις αθλητές από τους οποίους οι δύο ανέβηκαν στο βάθρο.

Οι αθλητές του Σπάρτακου Κοζάνης που διακρίθηκαν είναι οι εξής :
Παυλίτσας Ιωάννης στην κατηγορία των -37 κιλών δεύτερη θέση ,αργυρό μεταλλείο και έπειτα από τέσσερεις νικηφόρους αγώνες ,ηττήθηκε στον τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Παφίλης Κωνσταντίνος στην κατηγορία των -45 κιλών τρίτη θέση ,χάλκινο μεταλλείο και έπειτα από τρεις νικηφόρους αγώνες ηττήθηκε στον ημιτελικό.

ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ - Τρεις αθλήτριες καταφεραν να κατακτήσουν χάλκινο

ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Με μεγάλη επιτυχία έληξε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων που διεξήχθει στον Βόλο στις 12,13,14 Οκτωβρίου.

Οι τρεις αθλήτριες της Εορδαικής Δυναμης Σάκκου Φυλλιώ στα -37, Παρασκευοπούλου Σοφία στα -44 και Αλεξανδρίδου Δήμητρα στα -59 κιλα καταφεραν να κατακτήσουν την τρίτη θέση του βάθρου κρεμώντας το χάλκινο μετάλλιο στο λαιμό τους!

Οι αθλήτριες πραγματοποίησαν μια ικανοποιητική εμφάνιση ,αποτέλεσμα της καλής και εντατικής προετοιμασίας που προηγήθηκε όλο αυτόν τον καιρό.

Δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένες απο την εμφανισή τους περιμένωντας μια καλύτερη θέση την επόμενη φορα.'Ηταν μια πολύ καλή εμπειρία για ολους τους αθλητές που συμμετείχαν, οι οποίοι κυμαίνονταν στους 650 αθλητές από όλη την Ελλάδα.