Η Διατροφική Αξία του Γκότζι Μπέρρυ. (Παπασπανός Μ. Νικόλαος)
Το Γκότζι Μπέρρυ αποτελεί ένα φυτό, η καλλιέργεια του οποίου αρχίζει δειλά δειλά να αναπτύσσεται και στη χώρα μας . Ο καρπός του δεν αποτελεί ένα φρούτο, αν αναλογιστεί κανείς τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, αλλά ένα superfood. Μπορεί να καταναλωθεί είτε αποξηραμένο είτε φρέσκο. Μάλιστα στην αγορά έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τρόφιμα τα οποία περιέχουν Γκότζι Μπέρρυ, όπως μπισκότα, μαρμελάδες, χυμοί σοκολάτες κ.α.
read more [1]