Αρχική

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει το ΠΑΟ – Fenerbahce

“Βελτίωση” αλλά και… αυτοκτονία

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κάπως βελτιωμένος αλλά πάλι έχασε. Πάντως έδειξε ότι κάνει μια αναστροφή κλίματος παρά την 6η συνεχόμενη ήττα στην Ευρωλίγκα και την πρώτη στην παράταση στο άλλοτε απόρθητο ΟΑΚΑ (είχε 2/2 στον έξτρα χρόνο φέτος). Ένα ΟΑΚΑ που δεν θύμιζε σε τίποτα τις ένδοξες εποχές καθώς δεν είχε πάνω από 5000 κόσμο απέναντι σε μια εμπορική ομάδα που παραπάιει. 

Είχα πει όπως θα θυμάστε ότι δεν μου αρέσει τόσο η Φενέρ όταν ήταν άνετα πρώτη και τώρα έχει 7 ήττες σε 8 ματς και στα μισά πλήρης. Η Φενέρ του Ιτούδη στο ΟΑΚΑ ήταν μια ομάδα που έπαιζε με το όποιο ταλέντο της αλλά περπατητή. Είναι πρωτοφανές να έχει μια ομάδα όπως ο ΠΑΟ μάλιστα που δεν φημίζεται για την αθλητικοτητά του ,24(!)επιθετικά ριμπάουντς και να χάνει μέσα στο γηπεδό του!

Το κατάφερε και αυτό ο Παναθηναϊκός που βολοδέρνει στην τελευταία θέση της Ευρωλίγκα. Οσο και αν βελτιώθηκε χτες μετά τις τραγικές τελευταίες εμφανίσεις και βασικά χάρις στον Μπέικον που αν δεν είχε και αυτόν όπως έχω πει δεν θα πέρναγε τους 65π.

Ο ΠΑΟ το πήγε καλά,αλλά και πάλι δεν χάνεται αυτό το ματς όσο και αν φωνάζει στο τέλος για κάποια σφυρίγματα. Αυτοκτονία λέγεται όταν έχεις 24 ανανεώσεις και δεν μπορείς να βάλεις την μπάλα στο καλάθι. Για μένα ο ΠΑΟ συνεχίζει να πάιζει κακό μπάσκετ και να στηρίζεται μόνο στις ατομικές φάσεις. Χρειάζονται και αυτές,αλλά θες και συνεργασίες που είναι ανύπαρκτες. Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω γιατί έχει τέτοια ..ασυλία ο Λι που από ρολίστας στην καλύτερη Μονακό εδώ κάνει τον πρωταγωνιστή και είχε 16 σουτ! Και 0(!)ασίστ σε ένα ολόκληρο ματς και με παράταση! Ωπα,κάτι λάθος πάει εδώ!

Επίσης σόρυ αλλά ο φιλότιμος Γκουντάιτις πάιζει 2-3ταχύτητες πίσω από το σύγχρονο μπάσκετ και απλά δεν είναι μπάσκετ αυτό ,ενώ ο Παπαγιάννης πάιρνει μπάλα στην ρακέτα με ..αίτηση.Οχι λοιπόν,δεν άλλαξε κάτι. Μια απλή βελτίωση αλλά όχι αλλαγή επιπέδου.Αυτός ο ΠΑΟ επειδή έχει παίκτες με ταλέντο ,θα κάνει μερικές καλές νίκες και τέλος.

Επίσης 11 χαμάνες βολές στην έδρα σου. Πολλές,πάρα πολλές. Η Φενέρ κακό μπάσκετ,κακές επιλογές,τυχερή ήταν που κέρδισε.Συγκλονιστικός Πονίτκα με 10 επιθετικά ριμπάουντς! Ούτε λεπτό ο Γκριγκόνις;

Ο κόουτς συνεχίζει σε τρικυμία..

The post Ο Σωτήρης Γεωργίου σχολιάζει το ΠΑΟ – Fenerbahce appeared first on Basketblog.