Αρχική

Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΦΣ Εορδαϊκός - Μακεδονικός Κοζάνης 2-1 | φωτο - βίντεο


Αγχωτική νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε ο Εορδαϊκός κόντρα στον σκληροτράχηλο Μακεδονικό Κοζάνης.
Με τη νίκη του αυτή ο Εορδαϊκός εξακολουθεί να είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μια ανάσα πίσω από τον Μακεδονικό Σιάτιστας.
Ο Εορδαϊκός  είχε την πρωτοβουλία τον κινήσεων και τον έλεγχο του αγώνα  αλλά έπεφτε επάνω στην πολύ  καλή οργανωμένη άμυνα του Μακεδονικού με συνέπεια να μη μπορεί να δημιουργήσει εύκολα ευκαιρίες.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα με καλή αμυντική λειτουργία και έφευγαν στις αντεπιθέσεις   όποτε τους προέτρεπαν οι καταστάσεις.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό ποιοτικά  παιχνίδι με τον Εορδαϊκό να παίρνει δύσκολα αλλά δίκαια την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
 Το φιλμ του αγώνα Στο 20'σέντρα Καβαλάρη μέσα στην περιοχή, ο Χαραλαμπίδης θα πιάσει το σουτ, η μπάλα λίγο έξω. Στο 27' ο Κατσαρός θα βρει τον Τζέλο μέσα και πλάγια στην περιοχή, ο Τζέλος θα σουτάρει η μπάλα λίγο έξω. Στο 29' δυνατό σουτ Χαραλαμπίδη άουτ. Στο 45+4 ωραία προσπάθεια και παράλληλη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι  του Στεργιόπουλου  θα πεταχτεί ο Βούρτης και με δυνατό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Στο 55'  ο Κατσαρός θα εκτελέσει φάουλ μέσα στην περιοχή κεφαλιά πάσα του Πολυχρονιάδη στο Δούμα που από κοντά θα ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 58' μπαλιά του Χατζηζήση βγάζει τετ α τετ τον Τζέλο που θα προσπαθήσει με υπερένταση να αποφύγει τον Μιχαηλίδη αλλά ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού θα πέσει σωστά και θα  μπλοκάρει κάνοντας μια σωτήρια επέμβαση. 

Στο 69' ωραία σέντρα του Τρούπκου μέσα στην περιοχή και ο Χαραλαμπίδης με φοβερή κεφαλιά θα κάνει το 2-1. Στο 84' σουτ Χαραλαμπίδη ωραία ο Ζηνόβιος θα σώσει. Στο 90' ο Χαραλαμπίδης στον Καβαλάρη μέσα στην περιοχή θα σουτάρει αλλά ο Ζηνόβιος θα πεταχτεί και θα διώξει τη μπάλα σε κόρνερ. 

ΦΣ Εορδαϊκός

 (Ιωαννίδης): Μιχαηλίδης, Στεργιόπουλος, Βούρτης, Μπαλίτσας, Τσαγκαλίδης (α.α. 80’ Ταγγίδης), Χιμολάρρι, Καβαλάρης, Χαραλαμπίδης Χ., Σέχι (83’ Σαββίδης), Ζαμπέτας, Ματούλας (66’ Τρούπκος).


Μακεδονικός Κοζάνης

 (Καραθανάσης): Ζηνόβιος, Τάτσινας, Πολυχρονιάδης, Αργυρόπουλος (89’ Χαριτωνίδης), Σακαλής, Τζέλος, Κατσαρός, Μαλούτας, Τσικόπουλος, Χατζηζήσης Δ., Δούμας (81’ Μουρατίδης). 

Διαιτητής

:  ΓεωργιάδηςΒοηθοί:  Θεοδωρίδης, Λαμπριανίδης 

Ο Μακεδονικός Κοζάνης ευχαριστεί το Hotel Έλενα για την προσφορά του πριν τον αγώνα της ομάδας μας με τον Εορδαικό 
Χρόνια τώρα οι ιδιοκτήτες του ΕΛΕΝΑ είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε