Αρχική

“Μεταξύ Ολυμπιακού και Fener ο Ντόρσεϊ”

“Σειρήνες” από την Τουρκία κάνουν λόγο ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πήρε την απόφαση να αρνηθεί την πρόταση που του έκανε η Monaco και πως πλέον βρίσκεται ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Fenerbahce σχετικά με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του μετά και το άδοξο τέλος στην πορεία του σε ΝΒΑ και Dallas Mavericks!

Ουσιαστικά, όπως επισημαίνουν στην Τουρκία, ο Έλληνας σκόρερ μετά το πέρασμά του από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητα την επιστροφή σε μια υποψήφια πρωταθλήτρια της EuroLeague, με τους Ολυμπιακό και Fenerbahce -που πριν από μερικές ημέρες απέκτησε ακόμα έναν Έλληνα που ‘κόπηκε’ από το ΝΒΑ, τον Κώστα Αντετοκούνμπο, και διαθέτει ήδη και τους Δημήτρη Ιτούδη και Νικ Καλάθη- να συγκεντρώνουν αυτήν τη χρονική στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για την απόκτησή του.

Φέτος, με τα χρώματα των Mavericks πρόλαβε να πατήσει παρκέ στο ΝΒΑ μόλις για 8 λεπτά μετρώντας 9 πόντους στο εν λόγω χρονικό διάστημα, ενώ τον μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο κατάφερε να τον έχει στη G League, όπου και με τους Texas Legends αρίθμησε 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ λίγο καιρό πριν επιστρέψει για τα καλά στην Ευρώπη και την EuroLeague!

 

Fenerbahçe Beko ve Olympiakos, Tyler Dorsey için masada kalan son iki takım. İki taraftan birine karar verip imza atacak. Dorsey’in kararı bekleniyor.

— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) January 1, 2023

 

Tyler Dorsey yarım sezonluk kontrat istemediği için Monaco’nun teklifini reddetti.

— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) January 1, 2023

The post “Μεταξύ Ολυμπιακού και Fener ο Ντόρσεϊ” appeared first on Basketblog.