Αρχική

Μια Χριστουγεννιάτικη πινελιά για τις Ακαδημίες των Διόσκουρων | φωτο

 

Μια διαφορετική και εντελώς εορταστική – Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, πραγματοποίησαν οι Διόσκουροι την Τετάρτη 21/12.

Σε μια πολύ ζεστή και όμορφα διακοσμημένη γωνιά της ¨ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΥ¨ Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, φιλοξενήθηκαν τα πολύ μικρά παιιδιά (αγόρια και κορίτσια) των Ακαδημιών μας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της ΚΔΒΚ και του Δήμου Κοζάνης. 

Περίπου τριάντα παιδάκια μαζί με τους γονείς τους, απόλαυσαν μια αριστουργηματική διήγηση από τη νηπιαγωγό κα Ουρανία Γυφτάκη του παραμυθιού ¨Ένα δέντρο, μια φορά¨ καθώς και τα κουλουράκια που έφτιαξε και κέρασε και στη συνέχεια κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες δείχνοντας και την καλλιτεχνική τους κλίση . Τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς τους καθηλώθηκαν από την αφήγηση, διασκέδασαν και πέρασαν πολύ όμορφα, παραμονές Χριστουγέννων.

 Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. και το προσωπικό της ΚΔΒΚ για την άψογη φιλοξενία, καθώς και τις κυρίες του Σωματείου μας που υλοποίησαν αυτή την εκδήλωση και πιο συγκεκριμένα την κα Ουρανία Γυφτάκη η οποία είχε και την επιμέλεια της εκδήλωσης και τις κ.κ. Θεοδώρα Γκαντσίδου (γεν. Γραμματέα του Συλλόγου),  Καπετανοπούλου Σοφία, Γκαντιά Φωτεινή και την νηπιαγωγό Κουστούδη Βασιλική.  

Μετά την εκδρομή μας στη Θεσ/νίκη σε ΠΑΟΚ και στο Μουσείο της ΧΑΝΘ και τη χθεσινή μας εκδήλωση, συνεχίζουμε με την εκδρομή των κοριτσιών μας αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη στο Παναθλητικό και τη συμμετοχή μας στο τουρνουά του Πρωτέα Γρεβενών, ενώ το εορταστικό μας πρόγραμμα θα κλείσει με το τουρνουά της 05/01 που αφορά στο παιδικό μας τμήμα.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλους και όλες.

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη και οι Προπονητές των ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ, σας εύχονται Καλά και Χαρούμενα Χριστούγεννα, αίσιο και ευτυχές το Νέο Έτος 2023 με Υγεία, Τύχη και Πρόοδο σε εσάς και στα παιδιά σας. Καλή δύναμη και υπομονή σε όλους σας.

Στην βασική πεντάδα της φωτογραφίας ο κοντός δεν είναι ο play maker! 

Είναι αυτός που μοιράζει τα δώρα! 

Χρόνια πολλά σε όλους τους παικταράδες μας. 

Να περάσετε καλά.