Αρχική

Ο Καιρός σήμερα: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά.

 Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά.

Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την ανατολική Πελοπόννησο, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη
νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και με σταδιακή βελτίωση στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και τοπικά στα νότια τις πρώτες πρωινές ώρες έως 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της. Στα βόρεια θα φτάσει τους 10 με 11 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 12 με 15 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Μακεδονία και Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και κυρίως στα δυτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός για αύριο Πέμπτη 22/12/2022

Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα βόρεια θα φθάσει τους 12 με 13 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΕΜΥ - Πρόγνωση Καιρού Ελλάδας