Αρχική

Ανδρέας Ζαγκλής: «Δεν υπάρχει πρόοδος στις σχέσεις με τη Euroleague!»

Φαίνεται πως δεν πήγε και πολύ καλά η πρόσφατη συνάντηση που είχαν FIBA και Euroleague. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο κ. Ανδρέας Ζαγκλής στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Υπογράμμισε πως δεν υπάρχια καμία απόλυτως πρόοδος με τη Euroleague και ξεκάθαρισε ότι αυτό δεν είναι θέμα της τωρινής διοίκησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μιλήσαμε, κάτι που δεν είναι νέο, αλλά είναι πρόοδος. Δεν υπάρχει πρόοδος όμως γενικά. Η FIBA είναι έτοιμη για να μιλήσει για το θέμα, αλλά εδώ και 18 μήνες έχουμε την αίσθηση ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία προσπαθεί μόνη της. Έχουμε στείλει επιστολές, έχουμε συμπεριλάβει το NBA στην συζήτηση, έχουμε καταθέσει προτάσεις, πήραμε στον Σεπτέμβριο την απόφαση να αλλάξουμε ημερομηνίες στα παράθυρα για να βοηθήσουμε παίκτες και προπονητές, αλλά δυστυχώς πρέπει να πω ότι η κατάσταση στην EuroLeague δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε».

«Αυτά είναι τα δεδομένα. Δεν περιμένω κάτι για το παράθυρο του Φλεβάρη. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που προσπάθησαν να γίνουν οι αλλαγές του Σεπτεμβρίου. Ζητάμε να αλλάξουν απλά πράγματα, αλλά δεν έχουμε πάρει καν την ελάχιστη θετική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Θα συνεχίσουμε να προτείνουμε πράγματα, αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την πρόοδο των εθνικών ομάδων και του αθλήματος».

 

The post Ανδρέας Ζαγκλής: «Δεν υπάρχει πρόοδος στις σχέσεις με τη Euroleague!» appeared first on Basketblog.