Αρχική

Radonjic: “Είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσουμε, θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι”

Ο Dejan Radonjic τόνισε ότι η ομάδα του έχασε μία καλή ευκαιρία να κερδίσει στο ΣΕΦ, ωστόσο κάποια χαμένα ελεύθερα τρίποντα της στοίχισαν την νίκη. Ακόμη ανέλυσε το παιχνίδι, προχωρώντας σε σχολιασμό της κάθε περιόδου ξεχωριστά, ενώ επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να συνεχίσει την προετοιμασία του για τα επόμενα παιχνίδια της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για εμάς. Κάναμε λάθη στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Στο 2ο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλύτεροι, παίξαμε πραγματικά καλά. Η επίθεσή μας στο 2ο ημίχρονο και ειδικά στην 3η περίοδο δεν ήταν τόσο καλή. Όμως, χάσαμε και πολλά ανοιχτά τρίποντα, ελεύθερα τρίποντα. Στο τέλος είχαμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε. Θα πρέπει να αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι. Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς της Euroleague, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας».

The post Radonjic: “Είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσουμε, θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι” appeared first on Basketblog.